2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 92 پست

واقعا سخته . خدا به هردوشون توان بده . در ضمن بعد از زایمان یه وسیله جلوگیری براشون بخر . ماماست ولی راههای جلوگیری رو ظاهرا انجام نمیده . از نظر سنی بچه هاش خیلی بهم نزدیکن اگر کمک و پرستار داشته باشه خوبه همه با هم بزرگ میشن ولی در غیر این صورت خیلی سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم ۳تا دارم شیرب شیرهمه میگن چ خبره بی چاره شوهرت انگارمن ب زورشوهرمومیارم بچه درست کنه اونوقت ...

وای دقیقا بنظرم برای زن سخت تره چون ۹ ماه سختی حاملگی و زایمان هم داره حالا الباقیش هم که مشترک باشه

انشالله خدا بچه هات حفظ کنه

اطرافیان که انگار غیر حرف زدن کاری نمیتونن بکنن

نه که اخر زمون شده عروسا واسه بچه اوردنم باید از فامیل شوهر اجازه بگیرن 

والا 

تو تنبون ادمم ميخوامن سرك بكشن 

بعد ميگن چرا به مادرشوهر  و خواهرشوهر ميگيم  عنترالزمان 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
ایشالا خدا کمک میکنه 

اره انشالا

شمام ناراحت نشو،اخه ادم قبلش به طرف میگه،ولی وقتی کار خودشون میکنن،دیگه چی میشه گفت

فردا هم اکه حرفی بزنی،میخواد به داداشت غر بزنه که ابجیت دخالت کرد و..درحالیکه سودی هم نداره وفقط رابطه شما وبرادرتون بهم میخوره

نفس😑 کادو ۶ تا😑 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بهم خیانت شده😭😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......