2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 92 پست
واقعا سخته . خدا به هردوشون توان بده . در ضمن بعد از زایمان یه وسیله جلوگیری براشون بخر . ماماست ولی ...

اره واقعا خیلی سخته ،بنده خدا زن داداشم یکم مریض حالم هست واقعا خیلی سختش میشه ، من واسه همین نگرانم ، این نینی سایتیا حمله میکنن میگن به تو ربطی نداره و ... خدایی چجوری از دور ادمو قضاوت میکنید ؟!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره انشالا شمام ناراحت نشو،اخه ادم قبلش به طرف میگه،ولی وقتی کار خودشون میکنن،دیگه چی میشه گفت فرد ...

نه بابا من و خواهرم از گل کمتر به زن داداشامون نمیگیم،  همیشه بینمون احترام هست 

ها؟ چی؟ کی؟ کجا؟ باکی؟ چرا؟

تپش و شایا و یاشا میشن سه تا 

یه دوقلو هم تو راهه ؟؟

شدن پنج تا 

علی چرا گفته شش تا  

اون یدونه اضافه از کجا اومد 😑

وای بوی موهای زرد سارا میاد من میدونم😭😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تپش و شایا و یاشا میشن سه تا  یه دوقلو هم تو راهه ؟؟ شدن پنج تا  علی چرا گفته شش تا &nb ...

موهاشو ازبس رنگ کرده سوخته بوی اونه

سارا غلط کرده

گفت داره کم کم ی جین میشه

نگفت ی جینه که

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

موهاشو ازبس رنگ کرده سوخته بوی اونه سارا غلط کرده گفت داره کم کم ی جین میشه نگفت ی جینه که

اخ خیالم راحت شد راس میگیا 🤓🤓🤓

دختره چلمنگ 😒😒😒موسوخته 😕😕

وای لیلی علی بفهمه پشت سر سارا اینجوری میگیم 😂😂😂😂😂😂😂♀‍🤦

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اخ خیالم راحت شد راس میگیا 🤓🤓🤓 دختره چلمنگ 😒😒😒موسوخته 😕😕 وای لیلی علی بفهمه پشت سر سارا ...

ی بار اون اوایل که علی ماشینو خریده بود براش داشتم با سپیده غیبتشو میکردم یهو کلید انداخت اومد تو همینجوری زل زد بهم سرشو به نشانه تاسف تکون داد رفت تو اتاقش

من اون لحظه که رفته بودم رو دسته مبلو با آبو تاب واسه سپیده تعریف میکردم دقیقا شبیه یارو تو بانک شدم وقتی علی اومد تو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ی بار اون اوایل که علی ماشینو خریده بود براش داشتم با سپیده غیبتشو میکردم یهو کلید انداخت اومد تو هم ...

خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این دفعه منو تو مرزهای غیبت را درنوردیدیم ♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦😂😂😂😂

خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂 این دفعه منو تو مرزهای غیبت را درنوردیدیم ♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦😂😂😂😂

وای نفس ریسه میرما😂😂😂😂😂😂😂😂

وای نفس ریسه میرما😂😂😂😂😂😂😂😂

ریسه نرو پیاما رو پاک کن یه وقت دیدی خوند دیگه اینجوری😶شدم هیچ تاثیری نداره😂😂😂😂😂

ریسه نرو پیاما رو پاک کن یه وقت دیدی خوند دیگه اینجوری😶شدم هیچ تاثیری نداره😂😂😂😂😂

نه دیگه تدابیر امنیتی اندیشیده شده😑😑😑