2777
2789
عنوان

مهد رفتن

141 بازدید | 24 پست

بچم 2 و نیم سالشه امروز ثبت نامش کردم مهد کودک. الان مدیر مهد میگه شرایط بچم جوریه که هم میتونه با بچه های دو ساله و یک ساله داخل یه کلاس باشه هم با 3 و 4 سال، بچم واقعا باهوشه جوری که یه شعر رو دوبار براش بخونی حفظ میشه الان من تو هر دوتا کلاس رده سنی سر زدم و بچه ها رو دیدم ولی نمیدونم بگم تو کدوم کلاس بمونه بهتره یه خلاصه  از شرایط کلاسا میگم راهنمایی کنید. 

کلاس بچه های زیر دوسال، مربی مهربونتره، تعداد بچه ها 7 نفره، مربی بچه رو دستشویی میبره ولی مدام داخل کلاس هستن

کلاس بچه اای دوسال تا 4 سال، 15 نفر هستن مربیشون یه کم خشکه و میگه خودش باید بره جیش کنه ولی برنامه بچه ها متنوع تره نقاشی شعر خوانی و این چیزا 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

شما جای من بودید کدوم کلاس رو انتخاب میکردید؟ اینم بگم بچم جیشش رو خبر میده ولی خب باید ببریمش دسشویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسلما با هم سناي خودش

هرچقدم باهوش باشه.اما تصميم با خودته عزيزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

فکر کنم شرایط اولی مناسب تر باشه.راستی اسی بچه ت کامل صحبت میکنه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

قاعدتا بالایی یک و باید بفرستید اتفاقا به اقتضای سنشون مربی باید مهربون باشه بچه شما که دیگه خیلی کوچیک نیست که و حتما باید با هم سن خودش به بالا ارتباط بگیره نه پایین تر البته این نظر منه صلاح خویش خسروان دانند

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شما جای من بودید کدوم کلاس رو انتخاب میکردید؟ اینم بگم بچم جیشش رو خبر میده ولی خب باید ببریمش دسشوی ...

بنظرمن بزار چندماه تو کلاس زیر دوسال باشه بعدش ب مدیر اونجا بگو ببرتش کلاس ۳تا۴سال

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا
حتما‌کلاس بچه های کوچیکتر

میشه با دلیل بگید؟ 

فکر کنم شرایط اولی مناسب تر باشه.راستی اسی بچه ت کامل صحبت میکنه

بله