2777
2789
عنوان

مهد رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
قاعدتا بالایی یک و باید بفرستید اتفاقا به اقتضای سنشون مربی باید مهربون باشه بچه شما که دیگه خیلی کو ...

خودمم همین نظر رو دارم بخصوص که با بچه های بزرگتر از خودش بازی میکنه ولی کوچیکتر ها رو زیاد خوشش نمیاد و هل میده

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
هیچ جا تواین هوای الوده البته من اصفهانم هوا بده صب رفتم دنبال بچم دلم برا بچه های کوچیک سوخت همش بو ...

منم اصفهانم ولی خب مجبورم باید برم سر کار و کسی نیست بچم نگه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه با دلیل بگید؟ 

خوب بچه تا زیر سه سال واقعا ایمنی بدنش ضعیفه حتی دوازده سالگی ایمنی بدنش تکمیل میشه، مسلما با افراد کمتری در ارتباط باشه بهتره

از نظر اعتماد بفس هم ترجیحا با کوچیکتر از خودش باشه بهتره چون اولین مکانیه که داره ازتون دور میشه

بعدش گفتید معلمش مهربونتره

در نهایت واسه یه بچه دوسال و نیم واقعا سخته و بار روانی داره خودش بره دستشویی

هی فلانی زندگی شاید همین باشد، یک فریب کوچک ساده
خودمم همین نظر رو دارم بخصوص که با بچه های بزرگتر از خودش بازی میکنه ولی کوچیکتر ها رو زیاد خوشش نمی ...

پس حتما دومی رو بفرست مربی فقط ملاکت نباشه قاعدتا محبت و توجه ای که باید به بچه یکساله کرد با بچه 2.5 ساله متقاوته و مهدم فکر کنم اینو در نظر داره که مربیشون یکی به قولت مهربونه یکی خشک 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میشه با دلیل بگید؟ 

من مربی هستم‌و پیشنهاد میکنم حتما کلاس اولی ببرینش.

دلیلش اینه ک بچه های سن کم زود لج میارن و طاقت و درک بزرگترارو و همچنین حوصله و دقت اونارو ندارن هرچند ک باهوش باشن زود خسته میشن. علاوه بر اینکه نظم کلاس رو بهم میزنن چون میخان فقط خودشون مرکز توجه باشن، ب خود بچه ام بد میگذره چون بچه های دیگم محلش نمیدن و ب فکر خودشونن فقط . اجازه بدین سه سالش پر بشه بعد بفرستینش کلاس سه ساله ها .

پس حتما دومی رو بفرست مربی فقط ملاکت نباشه قاعدتا محبت و توجه ای که باید به بچه یکساله کرد با بچه 2. ...

ببخشید پس تکلیف دستشویی رفتن چی؟ 😢

من مربی هستم‌و پیشنهاد میکنم حتما کلاس اولی ببرینش. دلیلش اینه ک بچه های سن کم زود لج میارن و طاقت ...

از ظهر که اومده خونه میگه نی نی غذا نخورد منم نمیخورم نی نی پوشک بود منم پوشک میخام حالا نمیدونم شاید کلاس اونیکی هم بود یه چیز دیگه میگفت و بهونه داشت ولی میترسم اخلاق کوچیکتر ها روش اثر بذاره بخصوص که دوست داره به همه چیز حکومت کنه و کسی هم به هیچ وسیله ایش دست نزنه

ببخشید پس تکلیف دستشویی رفتن چی؟ 😢

خب همین مهد کووک رفتن خودش باعث میسه بچه مستقل بشه وقتی دستشویش بگیره مربی خودش حتما اموزشش میده و بچه بالاخره با شرایط حدید اخت مبگیره 

بزار یه مدت بره ببین چی میشه نگرانی هاتم طبیعیه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

قصد دخالت ندارم ولی توصیه ام به شما اینه ک بچه های زیر سه سال رو مهد نفرستید چون بهتره کنار مادر باشن و امادگی مستقل شدن ندارن. یا اگه میبرین تایم نهایتا دو ساعته ببرید چون برای بچه ها واقعا خسته کنندس .

کلاس منم بچه ها سه تا ۴ سالن

یه دو سال و نیم اومده بود همراه مربیش تو کلاس من . بیچاره مربیش یسره داشت بچه رو ساکت میکرد.

چون بچه میخاست بازی مارو بهم بریزه و میگفت فقط خودم میخام بازی کنم  و هی لج میکرد.چون به درک اینکه بازی باید نوبتی باشه نرسیده بود. دلیلش اینه ک کودکان بسیار خودمحور هستند و هرچه بزرگتر بشند بهتر میشن.

حالا دیگ تصمیم با شماس.