2777
2789
عنوان

پارک دوبل😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 79 پست
دورت بگردم پارك ال چيه؟نشنيدم تا حالا!منم كلاس ميرم امروز دهمين جلسه م بود تا حالا پارك ال نشنيدم

😕 همین که مثلا از اصلی میخوای بیای به فرعی بعد دنده عقب میگیری و فرمونو میچرخونی باز فرمونو بر میگردونی و میری عقب و با دنده عقب پارک سی میکنی. من شهریور گواهیناممو گرفتم بود الانم پرسیدم گفتن هست. جلسه دهم یازدهم کار میکنن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنده عقب کوچه رو میگه عزیز

اهان 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
😕 همین که مثلا از اصلی میخوای بیای به فرعی بعد دنده عقب میگیری و فرمونو میچرخونی باز فرمونو بر میگر ...

شهریور امسال؟پس تقریبا هم دوره ایم من خرداد گرفتم وسط امتحانام😰😂

خیلی خره افتضاح خره

عزیزم کی ب سلامتی فارق میشی؟انشالله پسرت صحیح و سالم بیاد بغلت

منم اگه خدا بهم پسر بده احتمالا اسمش و کسرا میذارم اگه شوهر بی ذوقم قبول کنه...اسم با کلاس و خوشگلیه😍

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
عزیزم کی ب سلامتی فارق میشی؟انشالله پسرت صحیح و سالم بیاد بغلت منم اگه خدا بهم پسر بده احتمالا اسمش ...

شوهرم از برسام خوشش میومد

ولی من کسرا دوس داشتم 

اونم مخالفت نکرد

یادت باشه 

کسرا با الف اخرش بذاریا 

کسرا پسر خوشگلم.با اینکه هنوز نیامدی و ندیدمت عاشقانه میپرستمت
من بخاطر استرس ۶ باره دست فرمون رد میشم تمرینم زیاد کردم فول فولم فقط پیش افسر استرس شدید میگیرتم د ...

استرس چی اروم باش. افسر وقتی ببینه آرومی کمتر سخت میگیره. من حتی وسطش باهاش هم حرف میزدم میگفت تو وسط جلسه استرس نداری شوالات منو جواب میدی؟ 😂

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
من یه بار امتحان دادم ولی استرس نداشتم شاید چون تاحالا ندیده بودمش اما تصمیم دارم قرص ضد استرس بنداز ...

نه اگه بار اول نداشتی فکر نمیکنم این بار بگیری.

مربی من بهم گفت دوساعت قبل امتحان جبرانی هم بردار همه برمیدارن ولی من امتحان داشتم گفتم نمیتونم ۸نشستم سر جلسه شیمی ۸:۴۵پاشدم مراقب گفت یه ربع دیگه بشین گفتم اصلا نمیتونم امتحان رانندگی دارم،بعد رانندگی یه خیابون اونورتر بود بدو بدو پیاده رفتم واسه امتحان خداروشکر هردوشم قبول شدم