2777
2789
عنوان

پارک دوبل😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 79 پست
چه طوری تقاطع رو درست برم،؟ببین من هفته پیش سرهنگ رو دیدم از تمااام شاگردا یه دور دوفرمون میگرفت همی ...

ن بابا امکان نداره اینقدر اسون بدن. حتی میبینه دست و پات نلرزه و... تقاطع ها تو ایین نامه میخونی کجا ها حق تقدمه و.. 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
ایول تصور کردم .من اصلا مربیمو سره چیزای دیگ اذییت نکردم امروز بیشعور بهم گفت پخمه

فقط خیلی تند فرمونو بچرخون،با یه دست راحت تره.پاتم خیلی کم از رو کلاچ بردار که ماشین خیلی خیلی آهسته حرکت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا امکان نداره اینقدر اسون بدن. حتی میبینه دست و پات نلرزه و... تقاطع ها تو ایین نامه میخونی کجا ...

به خدا خودم دیدم ۲۰ ثانیه بیشتر نشد 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
مثل حرفه ای ها میرفتی بی نقص؟؟

نمیشه گفت مثل حرفه ایا چون قطعا کسی که تازه ماشین یاد میگیره نمیشه حرفه ای.

ولی روز امتحان خیلی خر ذوق شدم چون تو ماشین سرهنگ هی میگفت ماشالله وقتی پیاده شدیم از ۱۸نفر زن دونفر فقط قبول شدیم سرهنگه جلو همشون گفت تو همه این سالا هیچ دختری ندیدم اینجور فرمون دستش باشه،چون تو پیچ و اینا همش یک دست میچرخونم خوشش اومد.

از سر امتحان نهایی هم بلند شدم رفتم لباس مدرسه تنم بود ، خلاصه خیلی خرکیف شدم😂😂😂😂من جوگیر میشم کلا یکی ازم تعریف کنه

نمیشه گفت مثل حرفه ایا چون قطعا کسی که تازه ماشین یاد میگیره نمیشه حرفه ای. ولی روز امتحان خیلی خر ...

حق داشنی خب افسرا خیلی گنده دماغن همین که حولت نکرده خیلیه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
چه طوری تقاطع رو درست برم،؟ببین من هفته پیش سرهنگ رو دیدم از تمااام شاگردا یه دور دوفرمون میگرفت همی ...

واقعا؟؟

چه شانسی داشتن اونایی که این سرهنگ ازشون امتحان گرفته

واقعا؟؟ چه شانسی داشتن اونایی که این سرهنگ ازشون امتحان گرفته

ولی سگ اخلاق

😬شانس داشتن پس

این هفته هم همون سرهنگه حالا اگه شانس گوه منه که اتوبانم میبره 

حق داشنی خب افسرا خیلی گنده دماغن همین که حولت نکرده خیلیه

هولم نکرد؟!وای نمیدونی وقتی یهو میگفت بزن دنده مثلا سه یه جو. پراسترسی میگفت قشنگ از جام یکم میپریدم،یا تو پارک دوبل برا اینکه استرس بگیرم میگفت خط نکشی ماشین مردمو،اذیت میکرد،ولی درعین حال خوشش اومد هی میگفت ماشالله

😂 😂 😂 😂 کلاچ و حواست باشه مال ما خیلی بالا بود

مال ماهم همینطوره خیلی بالا

😑 اینقدر تمرین کن دستت بیاد. من با پارک ال مشکل داشتم اخرشو با فاصله پارک میکردم اونو از چراغ ترمز ...

دورت بگردم پارك ال چيه؟نشنيدم تا حالا!منم كلاس ميرم امروز دهمين جلسه م بود تا حالا پارك ال نشنيدم

این هفته هم همون سرهنگه حالا اگه شانس گوه منه که اتوبانم میبره 

وای تا حالا شده بری تو ارتفاع مثلا بالا درخت یا دیوار،دیدی پای آدم چجوری میلرزه و تکون تکون میخوره؟؟پاهای من دقیقا همینجور تکون میخورد😰

وای تا حالا شده بری تو ارتفاع مثلا بالا درخت یا دیوار،دیدی پای آدم چجوری میلرزه و تکون تکون میخوره؟؟ ...

من یه بار امتحان دادم ولی استرس نداشتم شاید چون تاحالا ندیده بودمش اما تصمیم دارم قرص ضد استرس بندازم