2777
2789
عنوان

پارک دوبل😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 79 پست
همون دفعه اول قبول شدم

افرین

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
ایول تصور کردم .من اصلا مربیمو سره چیزای دیگ اذییت نکردم امروز بیشعور بهم گفت پخمه

😑 اینقدر تمرین کن دستت بیاد. من با پارک ال مشکل داشتم اخرشو با فاصله پارک میکردم اونو از چراغ ترمز تنظیم کردم درست شد دیگه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر اعتماد بنفس داده بهت

اره بیشعور زنه امروز مردا رو میدیم چقدر قشنگ توضیح میدن

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
اره بیشعور زنه امروز مردا رو میدیم چقدر قشنگ توضیح میدن

مرد خیلی بهتره من مربیم مرد بود 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
😑 اینقدر تمرین کن دستت بیاد. من با پارک ال مشکل داشتم اخرشو با فاصله پارک میکردم اونو از چراغ ترمز ...

مگه پارک ال هم جزو امتحانه؟

مرد خیلی بهتره من مربیم مرد بود 

زن برداشتم دیگ خانم واسه من بافتنی میبافه😡😡😡

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

😅😅😅وای منم۲جلسه اضافی  رو زن برداشتم فردا وپس فردا خدا رحم کنه

مگه پارک ال هم جزو امتحانه؟

اره از من اول گفت گردش به چپ و راست کن بعد گفت تو کوچه دنده سه برو که گفتم نمیشه بعد گفت دور دو فرمون بزن بعد پارک دوبل گفت بزن بعدم گفت اینجا وایسا دنده عقب بگیر و ال بزن

اره از من اول گفت گردش به چپ و راست کن بعد گفت تو کوچه دنده سه برو که گفتم نمیشه بعد گفت دور دو فرمو ...

اوووووه چه خبره

زن خوب نیست. من مرد بود عالی بود. جاهایی که خودم میترسیدم سبقت بگیرم میگفت خانوم فلانی چرا میترسی گاز بده و برو. شجاع کرد منو

اوووووه چه خبره

😂😂همشو میگیرن ففط دور یه فرمون و پارک سی ازمن نگرفت😑😂 ببین خیلی مهمه از همون اول که میشینی به ترتیب کارا رو بکنی تقاطع و میدان رو درست بری در بیمارستان 15متری تقاطع پارک نکنی و.... اگرحتی فاصلت تو پارک ال کمتر یا بیشتر بشه رد میکنه

اره از من اول گفت گردش به چپ و راست کن بعد گفت تو کوچه دنده سه برو که گفتم نمیشه بعد گفت دور دو فرمو ...

منو اول گردش بعد گفت دنده سه بعد چهار گفتم نمیشه،خیابون بود تا سه میشد.بعد پارک دوبل بعد دنده عقب و گردش تو کوچه و بعد حرکت انداختن تو سربالایی

😂😂همشو میگیرن ففط دور یه فرمون و پارک سی ازمن نگرفت😑😂 ببین خیلی مهمه از همون اول که میشینی به تر ...

چه طوری تقاطع رو درست برم،؟ببین من هفته پیش سرهنگ رو دیدم از تمااام شاگردا یه دور دوفرمون میگرفت همین

منو اول گردش بعد گفت دنده سه بعد چهار گفتم نمیشه،خیابون بود تا سه میشد.بعد پارک دوبل بعد دنده عقب و ...

مثل حرفه ای ها میرفتی بی نقص؟؟