2777
2789

من شش روزه زایمان کردم از روز اول شیر دادم .تشنگی شدید دارم این مدت از بس آب خوردم .تکرر ادرار خیلییی شدیدم دارم جوری ک تا میرسم دسشویی لباس زیرم خیس میشه خواهش میکنم کسی اینجوری بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من اینجوری بودم تازه خوبه شما فقط تکرر ادرار داری من نوع دومم نمیتونستم کنترل کنم تا یکماه ، از بس موقع زایمان بخودم فشار اوردم

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری

دکترم گفت تشنگی به خاطر شیر دادنته

و تکرر ادرارم به دلیل همون خوردن زیاد آب و اینکه نمیتونی به راحتی مثانه رو نگه داری به خاطر سوندی که بهت وصل بوده

گفت نهایت تا ۴۰روز خوب خوب میشی...

الان ۱۰روزه زایمان‌کردم

دوستتون دارم 💕

اره اگر زایمانت طبیعی بوده اینکه نتونی ادرارتو نگه داری ویه کم بریزه تایک ماه طبیعیه البته نه اینکه کلا خودتو خیس کنیا

تشنگی هم چون شیرمیدی طبیعیه من الان سه ماهه شیرمیدم روزی ۱۲ تا لیوان اب میخورم همش تشنمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

باید ورزش گکل انجام بدی اون ناحیه رو منقبض میکنی تا بیست میشماری ول میکنی بعد دوباره بیست ثانیه نگه میداری ول میکنی تا پنج بار

در حال دراز کشیدن شیر دادن حتی ظرف شستن میتونی انجام بدی کم کم عضلاتش سفت میشه ممکنه تا یکی دوماه طول بکشه

نوار بهداشتی روزانه ام بذار اگه موقع سرفه یا خنده ادرارت میریزه