2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه لطفا

123 بازدید | 17 پست

سلام،من هفته34بارداریم وقتی رو مبل یا صندلی میشینم یا زیاد سرپام،پاهام روم میکنه،تقریبا وسط کف پای راستم به پاشنه نزدیک دست میزنم ورم داره موقع راه رفتن درد میکنه،نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ز یادم سر پا واینستا 

نمکتو کم کن من این جوری بودم دکتر گفت زیاد سر پا واینستا 

نذار پات اویزون شه 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خب نبایذ پاها زیاد اویزون باشه، طبیعیه، چون حجم خون زیاده و تو حالت اویزون تجمع میکنه تو پا  ا ...

پس اون ورم کوچیک کف پا چیه؟درد هم داره کفشام یکم تنگه از اون میتونه باشه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دقیق نمیدونم ولی فکرمیکنم طبیعیه هشت ماهته دیگه کلاورم نکردی خداروشکرکن.بازنمک نخور فشارتم کنترل کن

نمک زیاد خوردم فشارم 12میشه دیگه فقط از ورم کوچیک کف پاک نگرانم که درد میکنه،نمیدونم از میشه 

طبیعیه  فک کنم زیادی نمک نخور ک خودش باعت ورم میشه پیاده روی بکن  اگ میتونی

پیاده رویم کمه چون زیر دلم درد میکنه