2821
2789
عنوان

جاریم

328 بازدید | 13 پست

خونمون پیش همه تو حیاط بودم داشتم درو میبستم از پنجره صدا زده درو یواش ببند ما خوابیم یا یواش بخند ما حال نداریم یا ظرف نشور شوهرم خوابه جارو نزن تلوزیون نبین ما خوابیم یا حال نداریم همیشه خدا ی چیزی میگه اما اون طبقه بالا میشینه راه که میره صدا پاهاش طبقه پایین میاد میخنده میاد اما من نمیگم قالی میبافه صدا شونه زدنش میاد خونه هم از خودش داره این که میشیمه از پدر شوهرمه نمیره خونه خودش

جاری منم طبقه بالاست انقدر اذییت میکنه بعضی از کاراش معلومه از عمده‌.ولی به شوهرم میگم صبور باش.بعضیا چقدر رو دارن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جاری منم طبقه بالاست انقدر اذییت میکنه بعضی از کاراش معلومه از عمده‌.ولی به شوهرم میگم صبور باش.بعضی ...

من به شوهرم نمیگم میره دری وری بهش میگه بدتر میشه الاناعصابمو بهم ریخته کثافت

کلا روش من با جاریام بی محلی کم محلی یه نموره هم خودم رو میگیرم کلا هرچی هم بگن جواب نمیدم سالهاست با این روش موفقم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
من به شوهرم نمیگم میره دری وری بهش میگه بدتر میشه الاناعصابمو بهم ریخته کثافت

کار خوبی میکنی به شوهرت نمیگی.من‌شوهرم چون هست میبینه شوهر خودش اخر شب میاد شوهر من زود میاد تو خونه‌ایم این اون بالا انگار یه چیزی گرفته دستش میزنه به زمین یا هی مبلارو جابجا میکنه کلافمون کرده یا اشغالاشو از بالا جارو میکنه دمه خونه‌ی ما ول میکنه.ولی من حوصله‌ی بحث و دعوا ندارم.شماهم عزیزم بهترین کار اینه که ادم حسابش نکنی ایندفعه اگه حرفی زد بهش بگو سختته جمع کن برو یا یکم فرهنگ ساختمان نشینی یاد بگیر.اصلا بخاطرش  خودتو حرص نده.

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
کلا روش من با جاریام بی محلی کم محلی یه نموره هم خودم رو میگیرم کلا هرچی هم بگن جواب نمیدم سالهاست ب ...

دقیقا منم.هرکی منو ببینه فکرمیکنه عنقم ولی کافیه منو پیشه دوست و اشناهای خودم ببینی.اوایل ازدواجم وا دادم دیدم جاریمو خواهرشوهرم دارن روم سوار میشن دیگه خودمو جمع کردم.

من باشم میگم 

دعوا میشه بعد مادر شوهرمم طرف اونه میخواد بگه برادریشون و تو بهم میزنی یبار بهم گفت خونه مامانم اینا بودم  اومدم دیدم تمام کارتون وسیله برقی هامو ریخته تو حیاط نگفته مثله این که صابخونه بخواد مستجرو بیرون کنه شوهرمم زنگ زد مادرش گفت مگه من یتیمم یا مستجر که اینکارو کرده

من باشم میگم 

شوهرمن اذییت هارو میبینه ولی من جلوشو میگیرم که چیزی نگه.