2821
2789
عنوان

شماره زن

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 43 پست
اخه منم باشم مزاحم داشته باشم همینکارو میکنم.یادش رفته فقط پاک کنه حالا بازم تو با شوهرت زندگی کردی ...

اسم طرفو زه سیو کرد قبل زنگ زدنمم گفت احتمالا زهرا زن فلانیه منم گفتم اونو چیکار داری😐 زهرا تو فامیلای درجه یکش زیاد هست اونا رو نگفت دقیق اون خانومو گفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انقدر منو تحت فشار گذاشته اجازه یه دوست  هم نمیده ک رفت و امد کنم برام قابل حضم نیست این رفتارش

باهاش صحبت کن که اجازه بده بتونی با دوستات رفت و آمد کنی نه اینکه بخاطر اون شماره تهدیدش کنی که فلان آتو رو دارم باید بزاری دوستام بیان.منطقی و با استفاده از راهکارهای خانومانه خودت راضیش کن رفت و آمد با دوستاتون هم میتونید خانوادگی کنید که اطمینان کنن بعد با شخص دوستتون برید بیایید

پس بسوز و بساز يا بيار با جيغ و داد و قيامت تمومش كن يا بسوزو بساز شماره زن خراب چيز كميه؟

قرار کار کنم و مستقل بشم یه جورایی دیگ حسی بهش ندارم انقدر عذابم داده دیگ ارزش جنگیدن نداره اگر قرار دنبتل زن خراب باشه یکم دیگ ک مستقل شدم دو دستی نقدیمش میکنم بره پیش همون خرابا

باهاش صحبت کن که اجازه بده بتونی با دوستات رفت و آمد کنی نه اینکه بخاطر اون شماره تهدیدش کنی که فلان ...

باورتون نمیش حتی دوستی ندارم ک بخوام باهاش رفت و امد کنم تقریبا زندانیم کرده حق ندارم بیرون برم ...

نمیخوام روش باز بشه باید چیزی ببینم ک قانع کننده باش بتونم تر بزنم به هیکلش

عزیزم الان افتادی دنبال اینکه چیزی پیدا کنی؟!فداتشم باید دعا کنی و بخوای که چیزی نباشه انقد نفوس و نیت و قصد بد آخرش میشه آمین کائنات واسه حرعات انرژی منفی نده خانوم

اسم طرفو زه سیو کرد قبل زنگ زدنمم گفت احتمالا زهرا زن فلانیه منم گفتم اونو چیکار داری😐 زهرا ت ...

خیلیییییی حساس شدی.الان که یکم ترسیده رها کن .اگه دنبال این چیزا باشه بازم میره و شما میفهمی اگه نه که چه بهتر.بعدم چندسال زندگیتو ول کنی بری کی بیاد؟!این همه زحمت کشیدی حیف نیست؟

عزیزم میگه اسمشو زه سیو کرده یعنی زهرا .اگه ندونه کی بوده که زه سیو نمیکنه.

خب پست اولش ک ننوشته زه.فقط نوشته رمزی سیو کرده.متوجه شدم وقتی من پست گذاشتم گفت با زه سیو شده

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲