2777
2789
عنوان

شماره زن

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 43 پست
خب شاید زنه ب شوهرت زنگ زده.یا اس داده.یه وقتی سیوش کرده از تلگرام و جاهای دیگه بفهمه کیه همیشه ک ب ...

از طرفی اون خانوم با من اصلااا قابل مقایسه نیست فقط دروغاش مشکوکم کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑😑😑😑😑

چیه ساکت بمونه تا ببینم دفعه بعد چیکار میکنه کسی که خیلی راحت دروغ میگه به غیر از سلیطه بازی کاریش نمیشه کرد

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
پسر ندارم ک

خب گلم هبچیش نمیشه کرد والا.

با دعوا هم درست نمیشه باور کن

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
همین که مچشو گرفتی بسه بیشتر گیر نده روش باز شه .از دور و خیلی نامحسوس گاهی کنترل کن نه همیشه که بفه ...

انقدر منو تحت فشار گذاشته اجازه یه دوست  هم نمیده ک رفت و امد کنم برام قابل حضم نیست این رفتارش

از طرفی اون خانوم با من اصلااا قابل مقایسه نیست فقط دروغاش مشکوکم کرده

اخه منم باشم مزاحم داشته باشم همینکارو میکنم.یادش رفته فقط پاک کنه

حالا بازم تو با شوهرت زندگی کردی .با توجه ب رفتاراش به خودت حق شک بده یا نده

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اصلا توجه نمبکنه انگار یه بچه کوچیک براش کوری میخونه با خنده جوابمو میده

حتما عملی نمیکنی یه بار عملی کن حساب کار بیاد دستش

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
تنها راه حل سليطه بازيه ابروشو پيش خانوادش و خانوادت ببر

اخه یه شماره تلفن این حرفارو نداره فردا خانوداش سرم بکوبن ک ببین چقد کم بود داری شوهرت رفته دنبال یه زن خراب بد قیافه

دهنشوسرویس کن ک دیگه تکرارنکنه.دلت نسوزه براش دروغاشم باورنکن اصلا.ازالان ک هنوز اولشه خودتو بزن ب س ...

نمیخوام روش باز بشه باید چیزی ببینم ک قانع کننده باش بتونم تر بزنم به هیکلش

اخه یه شماره تلفن این حرفارو نداره فردا خانوداش سرم بکوبن ک ببین چقد کم بود داری شوهرت رفته دن ...

پس بسوز و بساز

يا بيار با جيغ و داد و قيامت تمومش كن

يا بسوزو بساز

شماره زن خراب چيز كميه؟