2821
2789

منم میخام بدونم 😉

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هیمالیاخوردم هف ماهه پفش نخوابیده کسی هس اینجاهیمالیاخورده باشه؟

هیمالیا چیه

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
عزیزم شیرخشک جوانه گندم ماسک خاک رس فرنی اینااگه اثرنداشت بنظرم برو تزریق چربی کن بدون عوارضه وماندگ ...

جوانه گندم رو پودرشو میشه استفاده کرد؟ 

هییییییچ راهی وجود نداره و فقط صورت چاق شه مگر بوتاکس و ژل و این جور چیزا

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
جوانه گندم رو پودرشو میشه استفاده کرد؟ 

اره عزیزم منم منظورم پودرشه باید بعدازناهاروشامت یکی دوقاشق بریزی تو یکم ماست مخلوطش کنی بخوری فقط نبایدقبل وعده غذایی بخوری چون لاغرت میکنه اونوقت اگه بدنت چربی اضافه نداره ولاغرم هستی سیب زمینی سرخ کرده همبعضیا گفتن جواب میده چهارپنج باردرهفته سیب زمینی اب پزم خوبه باتخم مرغ بخوری هرروز سراغ پودر وقرص واینااصلاااا توصیه نمیکنم بری چون کلا ازکورتون درست شدن ک سرچ کنی گوگل عوارض وحشتناکشومیبینی من خودم استفاده کردم ب شدت ناراضیم فقط پفه ک اونم موقت 

اره عزیزم منم منظورم پودرشه باید بعدازناهاروشامت یکی دوقاشق بریزی تو یکم ماست مخلوطش کنی بخوری فقط ن ...

ممنون عزیزم لطف کردی...نه خودم هم اصلا نمیخوام از قرص و دارو استفاده کنم...لاغر هستم ولی بیشتر دوست دارن صورتم پرتر بشه...

عزیزم شیرخشک جوانه گندم ماسک خاک رس فرنی اینااگه اثرنداشت بنظرم برو تزریق چربی کن بدون عوارضه وماندگ ...

ممنون عزیزم دوست دارم خوراکی و چیزای طبیعی و گیاهای استفاده کنم و فکر میکنم نتیجه میدن هم لطف کردی عزیزم😍😘

من هیمالیاخوردم هف ماهه پفش نخوابیده کسی هس اینجاهیمالیاخورده باشه؟

بعد چند وقت نتیجه گرفتی و اینکه عوارض داره قرص هیمالیا؟فقط صورت رو تمل میکنه یا کلی همه جا بدن چاق میشه؟؟؟

بعد چند وقت نتیجه گرفتی و اینکه عوارض داره قرص هیمالیا؟فقط صورت رو تمل میکنه یا کلی همه جا بدن چاق م ...

من صورتم گرده ولی لاغرشده بود تو چن سال همین ک خوردم پونوزده روز بعد خیلی قشنگ پرشدصورتم وپف خیلی کم کرد واقعااا خیلی راضی بودم وخیلی خوب شده بود ولی رفته رفته ایف پف زیاد شد الانم خیلیییی پف داره صورتمو بدفرم کرده منتظرم بخوابه عوارضشم ک همون بالاگفتم عزیزم کورتونه کلی عوارض من قلبم مشکل پیداکرده اضافه وزن اوردم شکمم بادکرده پوکی استخوان دارم همه اینا بخاطراون قرصه هیچوقت تونخورعزیزم نقیحت خواهرانه ❤

من صورتم گرده ولی لاغرشده بود تو چن سال همین ک خوردم پونوزده روز بعد خیلی قشنگ پرشدصورتم وپف خیلی کم ...

سلم عزیزم کاش هیچوقت استفاده نمیکردی امیدوارم خیلی زود حالت خوب بشه قبلش کسی بهت نگقت نخور...دیگه هیچوقت بدون مشورت پزشک همچین کاری نکن هیچی از سلامتیت مهمتر نیست بخدا...برات آرزوی سلامتی دارم دوست عزیزم😘😘😘

2824
2823
2791
2779
2792