خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏 همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂
من هیمالیاخوردم هف ماهه پفش نخوابیده کسی هس اینجاهیمالیاخورده باشه؟
هیمالیا چیه
خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏 همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂
بعد چند وقت نتیجه گرفتی و اینکه عوارض داره قرص هیمالیا؟فقط صورت رو تمل میکنه یا کلی همه جا بدن چاق م ...
من صورتم گرده ولی لاغرشده بود تو چن سال همین ک خوردم پونوزده روز بعد خیلی قشنگ پرشدصورتم وپف خیلی کم کرد واقعااا خیلی راضی بودم وخیلی خوب شده بود ولی رفته رفته ایف پف زیاد شد الانم خیلیییی پف داره صورتمو بدفرم کرده منتظرم بخوابه عوارضشم ک همون بالاگفتم عزیزم کورتونه کلی عوارض من قلبم مشکل پیداکرده اضافه وزن اوردم شکمم بادکرده پوکی استخوان دارم همه اینا بخاطراون قرصه هیچوقت تونخورعزیزم نقیحت خواهرانه ❤