2777
2789

تضمینی هیچ چیز نیست

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم تضمینی وجود نداره عزیزم اگه بخوای واقعا تضمین داشته باشه باید بری آی وی اف  که هم هزینه زیاد داره هم عوارض راضی باش به رضای خدا 

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

یه نفر بهم گفت چند سال قبل 10 میلیون دادم به پزشک و تغذیه پسر دارشدم .

بعدش خواهرش گفت : بیچاره خواهرم 10 میلیون خرج کرد دو تا هم دختر رو سقط کرد اخرش پسر دار شد ....

اینقدر ناراحت شدم .

چون خانما خیلیییی نامرد و احمق شدن .میان به بقیه میگن با دکترو تغذیه جنسیت مورد علاقمون رو بدست اوردیم اما نمیگن این وسط چند تا سقط داشتن.

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
یه نفر بهم گفت چند سال قبل 10 میلیون دادم به پزشک و تغذیه پسر دارشدم . بعدش خواهرش گفت : بیچاره خوا ...

خاک تو سر بی وجدانشون سقط هم برای خودشون عوارض داره 

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
یه نفر بهم گفت چند سال قبل 10 میلیون دادم به پزشک و تغذیه پسر دارشدم . بعدش خواهرش گفت : بیچاره خوا ...

واي راست ميگي

خدا ببخشتش 

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

تضمین ک نیست، ولی غذاهای با سدیم و پتاسیم بالا مصرف کن، شوری زیاد بخورید، ژله، موز، بروکلی، گوشت گوسفند اینا زیاد بخورید، لبنیات ممنونع

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️