2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

119 بازدید | 9 پست

از داد و بیداد بچه ها ، از دعواهاشون ، از روز های تکراری تو خونه موندن،از آرزو های خاک خورده ام که حتی یه قدم نمیتونم براشون بردارم

دلم گرفته فقط

مسئله بچه ها تا آخر همینه اونا رو ولشولی روحیه خودت رو سعی کن خوب کنی هر فعالیتی که حالتو خوب میکنه ...

بچه هام کوچولو هستن ، نمیذارن به هیچکاری برسم

روحیه ای نمونده دیگه برام که براش تلاش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هام کوچولو هستن ، نمیذارن به هیچکاری برسم روحیه ای نمونده دیگه برام که براش تلاش کنم

نمیدونم چند سالشونه ولی اگه میتونی با کلاسای مختلف مثل زبان ،ورزش ، موسیقی...... سرشون رو گرم کن در طول روز

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

دو ساله و چهار ساله

بفرستشون مهد کودک

حداقل صبح ها آزادی

ولی بچه بزرگ کردن بالاخره نیاز به وقت و انرژی داره

حس میکنم خیلی حساسی هر کی بچه داره همینه خب

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

مثل امشب من صبح تا شب با یه بچه کوچیک و رو اعصاب تو یه آپارتمان ۴۰ متری تو شهر غریب ، از یه طرفم گرو ...

دقیقاً از یه طرف بی پولی هم فشار میاره

تنها جایی که میرم خونه مامانمه اونم چند ساعت در هفته ، نه کافه نه کنسرت نه هیچ کوفتی

شهرمون کوچیکه هیچی توش پیدا نمیشه

بفرستشون مهد کودک حداقل صبح ها آزادی ولی بچه بزرگ کردن بالاخره نیاز به وقت و انرژی دارهحس میکنم خیلی ...

میدونم هرکی بچه داره همینه

نمیتونم هم از این وضعیت خارج بشم تا بزرگ شدنشون وضع همینه

فقط میخواستم یه جایی خستگیمو بگم