فیکوس_لئون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 160 عنوان خسته شدم دیگه 122 بازدید | 9 پست از داد و بیداد بچه ها ، از دعواهاشون ، از روز های تکراری تو خونه موندن،از آرزو های خاک خورده ام که حتی یه قدم نمیتونم براشون بردارم دلم گرفته فقط 1404/10/07 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8236 مسئله بچه ها تا آخر همینه اونا رو ولشولی روحیه خودت رو سعی کن خوب کنی هر فعالیتی که حالتو خوب میکنه انجام بده دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
فیکوس_لئون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 160 مسئله بچه ها تا آخر همینه اونا رو ولشولی روحیه خودت رو سعی کن خوب کنی هر فعالیتی که حالتو خوب میکنه ... بچه هام کوچولو هستن ، نمیذارن به هیچکاری برسم روحیه ای نمونده دیگه برام که براش تلاش کنم
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8236 بچه هام کوچولو هستن ، نمیذارن به هیچکاری برسم روحیه ای نمونده دیگه برام که براش تلاش کنم نمیدونم چند سالشونه ولی اگه میتونی با کلاسای مختلف مثل زبان ،ورزش ، موسیقی...... سرشون رو گرم کن در طول روز دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
75asemann عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 2772 مثل امشب من صبح تا شب با یه بچه کوچیک و رو اعصاب تو یه آپارتمان ۴۰ متری تو شهر غریب ، از یه طرفم گرونی و بی پولی حتی یه کافه نمیتونیم بریم
فیکوس_لئون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 160 نمیدونم چند سالشونه ولی اگه میتونی با کلاسای مختلف مثل زبان ،ورزش ، موسیقی...... سرشون رو گرم کن در ... دو ساله و چهار ساله
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8236 دو ساله و چهار ساله بفرستشون مهد کودک حداقل صبح ها آزادی ولی بچه بزرگ کردن بالاخره نیاز به وقت و انرژی دارهحس میکنم خیلی حساسی هر کی بچه داره همینه خب دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
فیکوس_لئون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 160 مثل امشب من صبح تا شب با یه بچه کوچیک و رو اعصاب تو یه آپارتمان ۴۰ متری تو شهر غریب ، از یه طرفم گرو ... دقیقاً از یه طرف بی پولی هم فشار میاره تنها جایی که میرم خونه مامانمه اونم چند ساعت در هفته ، نه کافه نه کنسرت نه هیچ کوفتی شهرمون کوچیکه هیچی توش پیدا نمیشه
فیکوس_لئون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 160 بفرستشون مهد کودک حداقل صبح ها آزادی ولی بچه بزرگ کردن بالاخره نیاز به وقت و انرژی دارهحس میکنم خیلی ... میدونم هرکی بچه داره همینه نمیتونم هم از این وضعیت خارج بشم تا بزرگ شدنشون وضع همینه فقط میخواستم یه جایی خستگیمو بگم
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8236 میدونم هرکی بچه داره همینه نمیتونم هم از این وضعیت خارج بشم تا بزرگ شدنشون وضع همینه فقط میخواستم یه ... میدونم خسته نباشی عزیزم💖✨ دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨