2777
2789
عنوان

رفع غب غب

| مشاهده متن کامل بحث + 22081 بازدید | 39 پست
عزیزم مشکل غبغب حل شد با چه روشی؟ منم یه کوچولو دارم و الان تصمیم دارم برم لیزر کنم تاثیری داره بنظ ...

لاغر شدم غب غبم آب شد ...لیزر نمیدونم عزیزم...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوبه من خودم برای از بین بردن غبغبم پیش دکتر سپیده مدعی نما رفتم

تو مطبشون یه دستگاه دارن به اسم اوندا که خیلی خوبه برای من از همین دستگاه استفاده کردن که خیلی نتیجه خوبیم داشت. 

برای رفع غبغب دکتر افسانه ثنایی رو میشناسم. دکتر خوبیه. مادربزرگم بنده خدا غبغب داشت و خیلی اذیت می شد. براشون لیفت غبغب رو انجام دادن و الان خیلی عالی شده. کلا جوون تر شده  

برای رفع غبغب دکتر افسانه ثنایی رو میشناسم. دکتر خوبیه. مادربزرگم بنده خدا غبغب داشت و خیلی اذیت می ...

من بخاطر اضافه وزنم خیلی غبغب داشتم فکر می کردم وزنمو کم کنم غبغبم هم آب میشه ولی صورتم لاغر شده غبغب دارم به نظرتون لیفت غبغب برام مناسبه؟ اسم دکتر ثنایی رو خیلی شنیدم خیلی دوس دارم عمل کنم 

واسه رفع غبغب من شنیدم لیفت غبغب انجام میدن یعنی دوستم انجام داده اشتباه نکنم دکترش افسانه ثنایی هستش  قبلا برا پلک افتادش رفته بود پیشش بعد دیده بود اونجا تو مطب یکی برای غبغب اومده دگ دوستمم رفت پیشش من فکر نمیکردم انقد فرق کنه ولی واقعا غبغب چقدر تو زیبایی صورت تاثیر داره !

من از بچگی غبغب داشتم 

بدنم لاغره ولی غبغب داشتم بعد واسه عروسی م رفتم لیفت غبغب کردم الانم یک عدد خوشحال هستم

به همه کسایی که با غبغبشون مشکل دارن توصیه می کنم تحمل نکنید برید و لیفت کنید باشد که رستگار شوید

سلام من رفع غبغب در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️