2777
2789
عنوان

رفع غب غب

22080 بازدید | 39 پست

سلام دوستان...واسه رفع غب غب بجز ورزشایی ک تو سایتا هست چی خوبه؟ غب غبم کمه اما همینم نمیخوام باشع...دستگاه رفع غب غب ک کالا پزشکی ها دارن واقعا خوبه ؟ 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس پروفایل شما هم خیلی جالب وقشنگه

عزیزم اینکه سر هم نوشته باشم یا پیوسته مشکلی در منظور رسانی من ایجاد میکنه؟ یا باید بگم هوووووراااا بردی غلط نگارشی منو گرفتی...چون این حتی املایی هم نبود پروفسور

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
بنام خدا بنده یک عدد فرد با تجربه در زمینه غبغب میباشم

عزیزم خوشحال میشم منو هم راهنمایی کنین

چقدر عصبانی هستی. فقط خواستم درستش بگم. بدون قصد ومنظوری

خیلی ممنونم از مساعدت....دیگه درستش رو گفتی عزیزم خوشحال باش...

من بدنم لاغره ولی صورتم چاقه وتپلیه غبعب هم داشتم اما نه زیاد ولی خب دوسش نداشتم واسه همین لیپوماتیک انجام دادم ، غبغبم کاااامل برطرف نشد ولی خب تا حدود زیادی رفت وتغییر کردم ، 

بجز حدتون همه چیو میدونین ماشالا😯
من بدنم لاغره ولی صورتم چاقه وتپلیه غبعب هم داشتم اما نه زیاد ولی خب دوسش نداشتم واسه همین لیپوماتیک ...

بستری داشت؟ من هایفو کردم فعلا نتیجه خاصی ندیدم 

ورزش صورت وایناهم قبلش انجام دادم خیلی تاثیری نداشت دیگه رفتم لیپوماتیک کردم ، الانم بخاطر همین غبغب لعنتی سعی میکنم وزنم زیاد بالانره ،چون وزنم ک بره بالا صورتم فوری چاق میشه وظرافتشو از دست میده

بستری داشت؟ من هایفو کردم فعلا نتیجه خاصی ندیدم 

نه رفتم اتاق عمل ،با بیحسی انجام دادن برام ،بستری هم نشدم .فقط بعد از عمل تا یکماه باید گن ببندی و مراقبت کنی ،عمل سختی نیست