بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای رفع غبغب دکتر افسانه ثنایی رو میشناسم. دکتر خوبیه. مادربزرگم بنده خدا غبغب داشت و خیلی اذیت می شد. براشون لیفت غبغب رو انجام دادن و الان خیلی عالی شده. کلا جوون تر شده
برای رفع غبغب دکتر افسانه ثنایی رو میشناسم. دکتر خوبیه. مادربزرگم بنده خدا غبغب داشت و خیلی اذیت می ...
من بخاطر اضافه وزنم خیلی غبغب داشتم فکر می کردم وزنمو کم کنم غبغبم هم آب میشه ولی صورتم لاغر شده غبغب دارم به نظرتون لیفت غبغب برام مناسبه؟ اسم دکتر ثنایی رو خیلی شنیدم خیلی دوس دارم عمل کنم
واسه رفع غبغب من شنیدم لیفت غبغب انجام میدن یعنی دوستم انجام داده اشتباه نکنم دکترش افسانه ثنایی هستش قبلا برا پلک افتادش رفته بود پیشش بعد دیده بود اونجا تو مطب یکی برای غبغب اومده دگ دوستمم رفت پیشش من فکر نمیکردم انقد فرق کنه ولی واقعا غبغب چقدر تو زیبایی صورت تاثیر داره !
سلام من رفع غبغب در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفیانجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️