2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ميگه دماغ بلند

701 بازدید | 20 پست

امروز بهش گفتم تو چقد با دوستات حرف ميزني و بهشون زنگ ميزني وقتي اونا بهت زنگ نميزنن حالتو نميپرسن تو چرا انقد خودتو كوچيك ميكني گفت من بي معرفت نيستم گفتم اگه هم بهت زنگ بزنن يا پول ميخوان يا يه مشكل دارن گفت تو خوبي پس؟!هيچ دوست صميمي نداري بجز خواهرات و داداشت گفتم من متعادل با دوستام حرف ميزنم اتفاقا رفيق هم دارم تو اينستا هرزگاهي باهاشون حرف ميزنم ولي وقتي تا تو زنگ نزني اون نميزنه اين چه دوستيع؟!بهم گفت تو دماغ بلندي فك ميكني بغيه پايين تر توان اونا بايد ب تو زنگ بزنن اصلا تا الان هيچ دوست صميمي نداشتي گفتم چرا اتفاقا داشتم ولي اگه بخوام مثه تو هر هفته بهشون ز بزنم از كارو زندگي ميوفتم ما يه كشور ديگه هستيم و من زبانم هنوز اونقد خوب نيس طبقه پايينمون ي چيني زندگي ميكنه اونم زبانش ضعيفه و تازه اومده هي بهم ميگه چرا نميري پيشش هر دوتاتون زبانتون ضعيفه بهش ميگم خب چطوري حرف بزنيم وقتي زبانمون خوب نيس بعدشم همينجوري برم در خونشو بزنم بگم بيا با هم حرف بزنيم؟!! شوهرم چندين ساله ك اينجاس و من تازه اومدم . به نظرتون حق با كيه؟!

شوهرت ی کم ی جوریه🤨

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كدوم كشورين عزيزم 

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

کدوم کشوری میشه بگی.؟

ب شوهرگیرندی موفق تری

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

منم اولین باره همچین اصلاحی میشنوم

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
اينكه تعريفه

😂😂😂😂😂

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی