2777
2789

خواهر تنهایی برو بگرد

توخیابونم شوهر پیدانمیشه

مورد پیدامیسه واس عشق وحال....

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ جا خواهر نگرد پیدانمیشه😑

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
خواهر تنهایی برو بگرد توخیابونم شوهر پیدانمیشه مورد پیدامیسه واس عشق وحال....

میگما حس میکنم تو عاقلی؛ حالا به منم یه نظر بده. اگه یه پسری که دوست خانوادگی محسوب میشه، نخ بده و یجورایی علامتایی بده که از من خوشش میاد، از کجا بفهمم دنبال دوستیه یا هدفش ازدواجه؟؟؟ منم دوسش دارم،؛ ولی نه برای دوستی. چیکار کنم که دلش بخواد ازدواج کنه با من؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
میگما حس میکنم تو عاقلی؛ حالا به منم یه نظر بده. اگه یه پسری که دوست خانوادگی محسوب میشه، نخ بده و ی ...

خواهر هررکارمیکنی هیچ حرکتی از خودت نشون نده که ی زمااانی بگه خب توام پادادی

پسرافامیل ماهم ب من نخ میدن

اتفاقا توفامیل اگر قصد یکی ازدواج باشه خیلی راحتترمیتونه بیادجلو ومطرح کنه

ضایع بازی جلوش درنیار فقط

بزار اون نزدیک شه

اگر قصدش دوستی باشه نمیاد

اگه ازدواج باشه مطمعن باش خودش پامیده

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
خواهر هررکارمیکنی هیچ حرکتی از خودت نشون نده که ی زمااانی بگه خب توام پادادی پسرافامیل ماهم ب من نخ ...

عزیزم این که فامیل نیست، دوست خانوادگی هست

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
عزیزم این که فامیل نیست، دوست خانوادگی هست

ب هرحال نقش فامیلوداره دیگه😁میشناسه هم توروهم خانوادتو از نزدیک

بخاطر همین قصدش ازدواج باشه خیاالت راحت ک از دستت نمیده

دوستی باشه ی کم زیرنطرت میگیره خوشش اومد میادطرفت بعدشم ولت میکنه!

اینکه قصدش چی باشه کاملا ب رفتاراخودت بستگی داره

سبک نباش جلوش

خواهر تنهایی برو بگرد توخیابونم شوهر پیدانمیشه مورد پیدامیسه واس عشق وحال....

نه منظورمو بد برداشت کردی 

2 سوال جداگونه بود

اول اینکه الان کجا برم ؟ 

2 اینکه چه طور همسر خب پیدا کنم؟

ب هرحال نقش فامیلوداره دیگه😁میشناسه هم توروهم خانوادتو از نزدیک بخاطر همین قصدش ازدواج باشه خیاالت ...

فدات عزیز دلم 😙 مرسی که اینقدر خوب راهنماییم کردی.

پس یه وقتایی که نخ میده، من سنگین باشم؟؟ 

از طرفی هم با خودم میگم اگه حتی فقط یک درصد به دید ازدواج به من نگاه کنه، من نمیخوام از دستش بدم چون ازش خوشم میاد. اینو چیکار کنم؟ مثلا تو اینستا میاد به استوریام واکنشای صمیمانه نشون میده، من چی بگم؟