2777
2789
فدات عزیز دلم 😙 مرسی که اینقدر خوب راهنماییم کردی. پس یه وقتایی که نخ میده، من سنگین باشم؟؟  ...

تومعمولی رفتارکن مثل ی ادم توشرو که بادوست خانوادگیش خوش وبش میکنه

فقط ن زیادبچسب ن زیادبی محلش کن

ی جوری تو بارفتارا سنگینت اوکی بده خودش بخاد میا  طرفت😁

مثلا اگه گفت چ متن جالبی استوری کردین وفلان

توبگو مرسی نظرلطفتونه😊

ولی نگو وااااای مرررررسی خوشت اومد خدایی؟؟(این سبک بازیه)

یا مثلا جوابش ندی ومتلک بپرونیم‌خوب نیس

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زندگی که عالیه  اما مجردی کیف کن بیخیال

شما متاهلا وقتی کیف میکنین دیگه به مجردی فکر نمیکنین  

منم عاشق یه نفرم ولی خانواده به شدت مخالفن 

سوالمم شوخی جهت سرگرمی بود.

چند سالته؟

تومعمولی رفتارکن مثل ی ادم توشرو که بادوست خانوادگیش خوش وبش میکنه فقط ن زیادبچسب ن زیادبی محلش کن ...

هووووم آفرین

باید همین کارو کنم

اینجور که بوش میاد این دنبال دوستیه. تیریپ ازدواج نیست. 

اوکی عزیزم، خیلی خوب بود راهنماییت 😙😙

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
هووووم آفرین باید همین کارو کنم اینجور که بوش میاد این دنبال دوستیه. تیریپ ازدواج نیست.  اوک ...

خواهش میکنم😁

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
خواهش میکنم😁

میدونی چیه؟؟ من توی خانواده و محیطی هستم که اگه آرایشت پررنگ شد یا لباست تنگ شد، میگن آخجون این پایه همه چی هست!!! من تیپم جلف بوده. شاید برای همینه که با ج..... منو اشتباه میگیرن. میخوام دیگه مومنانه بشم. از جذب هوسبازا خسته شدم. والا من دلم شوهر میخواد. دوست پسر کودوم خریه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
میدونی چیه؟؟ من توی خانواده و محیطی هستم که اگه آرایشت پررنگ شد یا لباست تنگ شد، میگن آخجون این پایه ...

پ مومنانه بپوش شوهر گیرت بیاد برامنم دعاکن😂