2777
2789
عنوان

شام☺😍😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 74 پست
پای مرغو ناخناشو میگیریم با یکم‌جو پوست کنده،چندتا پیاز،یدونه هویج رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل س ...

سوپه در واقع.من شنیدم خیلی کلسیم داره ولی خیلی میترسم ازشون واقعا دست خودم نیست

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری درس میکنی،یاد بده منم درس کنم

من این مدلی درست میکنم، نمیدونم دستور درستشه یا نه. 

گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرد چوبه رو باهم ورز میدم، یه نیم ساعت بمونه تو یخچال. 

بعد برنج رو میزارم میپزع و آبکش میکنم. 

بعد کف قابلمه روغن میریزم، یه لایه برنج یه لایه گوشت باز همینجور ادامه میدم تا بالا. لایه اخرم باز برنج میشه. 

یه لایه هم سیب زمینی میچینم بالای بالا. 

شعله رو کم میکنم شعله پخش کن میزارم

بعد که قشنگ پخت( تقریبا 1 ساعت) زیرشو خاموش میکنم 

بعدشم تو دیس برمیگردونم. 

همین. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
سوپه در واقع.من شنیدم خیلی کلسیم داره ولی خیلی میترسم ازشون واقعا دست خودم نیست

خوشمزه میشه،من و پسرامم فقط ابشو میخوریم با یکم ابلیمو😋😋از شکل پاهای مرغ بدم میاد

واسه استخونا عالیه،به بچه هات بده بخورن حتما،۴_۵ساعت بذار بپزه ابشو بده بهشون 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
خوشمزه میشه،من و پسرامم فقط ابشو میخوریم با یکم ابلیمو😋😋از شکل پاهای مرغ بدم میاد واسه استخونا عا ...

باشه عزیزم.ممنونم.میشه لطفا بگی چه مزه ای داره؟منظورم اینکه بوی زخم داره یا نه

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

من شوهر م عاشقشه😘😍تشکرم میکنه ازم

شوهرمنم عاشقشه ولی برا دسر این شکمو کیک بزارم جلوش واسه شام سه تا سکته میزنه

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
باشه عزیزم.ممنونم.میشه لطفا بگی چه مزه ای داره؟منظورم اینکه بوی زخم داره یا نه

پای مرغ در کل یه بوی خاصی داره ولی وقتی بذاری بپزه با اون چندتا مواد،یکمم ابلیمو بزنی بوش میره

اگه خواستی میتونی اول پاهارو تو یه قابلمه بریزی روش یکم اب بریزی بذاری دو دقیقه بجوشه بعد اون ابو بریزی بره بعد بذاری بپزه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
شوهرمنم عاشقشه ولی برا دسر این شکمو کیک بزارم جلوش واسه شام سه تا سکته میزنه

نه خدارو شکر شوهره من سر براهه😆سنگم بذارم جلوش میگه دستت درد نکنه خیلی خوشمزه بود😘😘😘😘😍

آخه ما چاق نیستیم عزیزم 😍😘🤗

نگفتم چاقین😂😂😂😂😂😂

بحث سنگینی غذاس عزیز نوشششششش😂😂😂😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️