2777
2789
عنوان

کمکم کنید...طلاق😥

226 بازدید | 27 پست

من ازدواج دوممه. ۲۶سالمه. ۳سال زندگی کردم با شوهر دومم.

شوهرم از قبل بچه داره.سال دیگ میارتش پبش ما. 

شوهرم آدم کاری هست و خرج میکنه واسه خونه و خوراک...

اما....    بشدت منو جلو بجه اش تحقیر میکنه. بددهنه.سیگاریه

الان عقیم شده و بچدارنمیشه. منم ۱۱ سال ازش کوجکترم .بچه ندارم.

امروز امدم خونه مامانم خساه شدم...هر روزی ک بچه اش میاد و جمعه ها ک کلافس  بامن بدحرف میزنه ولی دست بچشو میگیره و تنهام میزاره... اخرشبم با یه شوخی منو خر میکنه.

از بددهنی و اخلاق ش خستع شدم. پیش بچه اش ابرو ندارم هرهفته اشک منو دیده و دعوای مارو و میره بمامانش گزارش میده.   من چه گناهی کردم اخه.... از ازدواجم مشیمونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه خانواده ات حامیت هستن و واقعا اذیت میشی جدا شو

نترس که یه بار طلاق گرفتی

تو یه بار زندگی میکنی پس حق داری  در ارامش باشی

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  
عزیزم بشین قشنگ باهاش حرف بزن بچه اش چند سالشه؟

حرف نمیفهمه.... ب حاشیه میکشونه.... مثلا میگ منک بتو فحش ندادم درصورتی ک ب زمان و زمین فحس ناموسی میده ....   خیلی بده یبارم جلو پدرمادرم فحش دادو مندبارم با راننده دعواش شد .پسرشم چشم یکی از همکلاسیهاشو داغون کرده.... مثل لاتها میمونن جنگ دارن..‌.   ولی ادای مهربونهارو درمیارن

یعنی شما دلت نمیخواد مادربشی ؟؟؟

خیلی میخام.‌‌‌ نمیدونستم . تازه با مخالفت مادرم ازدواج کردم و گفتم خداقهرش نگیره و بمنم بچه بده ک اینطورشد‌

مامانم میگ خدادوستت داره ک بچه نداده