2777
2789
عنوان

کمکم کنید...طلاق😥

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست

عزیزم منم خودم شرایطم مشابه توئه

منم دارم واسه دفعه دوم جدا میشم

دلیلشم خیانته

از هیچی هم ترس ندارن و ناراحتم نیستم

تو هم بشین خووووب فکراتو بکن ببین میتونی یه عمر با این ادم زندگی کنی یا نه

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خودم شرایطم مشابه توئه منم دارم واسه دفعه دوم جدا میشم دلیلشم خیانته از هیچی هم ترس ندا ...

خیر باشه.... تو جای من بودی چکارمیکردی...چندسالتونه...  شوهرم بظاهر مهربان و ولخرجه در حد متوسط. ولی زود عصبی میشه و بددهن. جلو بچه اش منو خراب میکنه . حرمت بچشو نگه میداره ولی منو نه☹☹

بخاطر یه اشتباه اونم از سر ترحم نه دوست داشتن همه چی رو زیر پا گذاشتم الانم به هوای دخترم اما بگم به ...

نظرشماچیه..مامانم میگ کسی بهتر میدامیشه برات؟؟؟ من چ جوابی بدم...

از اول نگفته بود كه ممكنه بچشو بياره پيشت؟

گفتن. تعهدم گرفتن. الان میبینم ک خودش ابرو برام نزاشته جلو  بچه.  محرمش اونه.  ابرو نداره کلا. ادم بی ابرو یی هست.

بچشم این وسط عصبی و دو قطبی شده

من ۲۵سالمه

ببین بشین باهاش حرف بزن و بگو بیاد مشاوره و یر نظر یه مشاوره خب زندگیتونو اصلاح کنین

ایشالا که جواب میگیری

ولی در غیر این صوت هیچ جوره درست نمیشه 

من ۲۵سالمه ببین بشین باهاش حرف بزن و بگو بیاد مشاوره و یر نظر یه مشاوره خب زندگیتونو اصلاح کنین ای ...

خیرباشه. خیانت در چه حدبود....   شوهرم خیانت نکرده .بجه داره وقتشو نداره اصن. ولی بی ابروعه.  الکی خوشو خوب نشون میده بعد میفهمی  ...

نظرشماچیه..مامانم میگ کسی بهتر میدامیشه برات؟؟؟ من چ جوابی بدم...

اگه واقعا دوسش نداری ونمیتونی من میگم الان که وقت داری برو به حرف هیچ کس اهمیت نده فداتشم خودتو دوس داشته باش وتباه نشو 

خیر باشه.... تو جای من بودی چکارمیکردی...چندسالتونه...  شوهرم بظاهر مهربان و ولخرجه در حد متوسط ...

تو به بچه اش خييلي محبت كن مطمئنا نظرش عوض ميشه

بالاخره خر مردي يه خوبي داره يه بدي

خیرباشه. خیانت در چه حدبود....   شوهرم خیانت نکرده .بجه داره وقتشو نداره اصن. ولی بی ابروعه. &n ...

میرفت تو سایت همسریابی با دخترا دوس میشد باهاشون قرار میذاشت...