2777
2789
عنوان

۱۲ روزه hcg زدم

207 بازدید | 26 پست

سلام خانم های گل من ۱۲ روزه دوتا hcg زدم ولی هیچ علائمی ندارم فقط ببخشید ترشح زیاد دارم و گاهی کمرم یا زیر دلم یهویی تیر میکشه و درد میگیره 

کیا اینجوری بودن؟ الان علائم پری ندارم طبیعی؟ موعدم ۱۳ ام

خواهر خیلیا بی علامت باردارن،  انشالله که به آرزوت برسی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خواهر خیلیا بی علامت باردارن،  انشالله که به آرزوت برسی

انشالله نگرانم ماه پیش علائم داشتم بی بی مثبت شد هاله کمرنگی افتاد فرداش پری اومد این‌ماه هیچ علآیمی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله نگرانم ماه پیش علائم داشتم بی بی مثبت شد هاله کمرنگی افتاد فرداش پری اومد این‌ماه هیچ علآیمی ...

عزیزم منم هر ماه کلی علائم داشتم ولی ماهی که باردار بودم اصلا علایم نداشتم تازه لکه بینی بود فک کردم پریود هم شدم،  اما خب قسمت نبود بمونه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیزم منم هر ماه کلی علائم داشتم ولی ماهی که باردار بودم اصلا علایم نداشتم تازه لکه بینی بود فک کردم ...

هرچی خیره پیش بیاد 

اخی خدا کمک هممون بکنه انشالله به زودی نی نی دار بشی

ماه قبل سینه هام درد میکرد و بزرگ شده بود ولی الان نه

هرچی خیره پیش بیاد  اخی خدا کمک هممون بکنه انشالله به زودی نی نی دار بشی ماه قبل سینه هام درد ...

والا منم جز درد پری و کمردرد که همیشه داشتم هیچ علایمی نداشتم 

نگران نباش انشالله که مادر شده باشی

انشالله گلم واسم دعا کن توروخدا شمه چند ماه اقدامی؟ 

من این ماه میشه 1 سال

حتما براتون 10 تا صلوات میفرستم

دوستان چن روز بعد پری تست زدین.؟

من از روز 20 پری بی بی چک میزدم تا روز 36 مثبت شد

الان بچه داری؟؟؟ ینی هررررووووز بی بی میزدی؟؟؟

خخخخخخخ اره هر روز 

نه عزیز دلم قسمت نبود که بمونه

منم 17روز از امپولم گذشته،امروز تا بی بی گذاشتم منفی بود،3روزی از موعدم گذشته،خیلی ناراحتم

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
الان باردارین؟ من فردا قراره بزنم برام دعا کنین؟

نه قشنگم نموند پیش مامانش خوشحالیم فقط چند روز بود

انشالله که باردار باشین براتون صلوات میفرستم