2777
2789
عنوان

۱۲ روزه hcg زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم😔ان شاءالله خدا یه خوشگلشو بده بهت🤩.آمپول برا چی میزنین؟

انشالله،تابستون امسال دوماه پری چند روزی عفب افتاد دکتر گفت کیست ریز داری و دوفاستون داد برای سه ماه،بعد از سه ماه رفتم گفت مشکلی نداری فعلا و چون گفتم بچه میخوام قرص کلومیفن و امپول  داد،البته روز 13پری بزرگترین فولیم 14بود اما خیلی این بار حالم بد بود،الانم پری نشدم و بی بی هم منفی هست و واقعا نمیدونم چکار کنم

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
ممنون گلم سرنماز حتما دعاتون میکنم😘

مرسی دوست مهربونم،  انشالله شما هم این ماه مامان شده باشین و خدا دلتونو شاد کنه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
انشاالله تا اخر امسال باردار بشی خواهری

مرسی عزیزم انشالله که شما هم بی بی چکت این ماه مثبت بشه و با خبر خوبت منو هم خوشحال کنی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
واییییی منم نگرانم خدا کمکت کنه

ممنون عزیزم،انشالله با خبر خوش بیای چند روز دیگه

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)