آره از نظر من 😁 این دنیا خیلی کثیفه ارزش نداره یکی دیگه رو به زور وارد کنی به خصوص اگه شرایط مالی ...
دنیا با همه کثیفیاش هنوز قشنگیای خودشم داره که ارزش داشته باشه بچه بیشتر بیاری البته اینم نظر منه
شرایط مالی که صددرصد مهمه
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بچه ها من یه مرصی دارم بچم که دو سالو رد می کنه باز دوست دارم بیارم الان دو تا دارم و سر دوتاشونم نا ...
مامان بزرگ منم همینجوری بوده خخخخ الان هفت تاشون موندن فقط بیست بار حامله شده دو تا از بارداریاشم دوقلو بودن ولی نموندن😂😂😂
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
همیشه خونه هایی ک دختر مخصوصا دوتا دارن بهم محبت و انرژی مثبت میدن...علاوه بر اون گفتم دو تا دختر چون دوتا رحمت و نعمت بهتر از یکیه و دختری ک خواهر داشته باشه خیلی ثروتمنده
زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ