ای وای پس من تنها نیستم چه سرنوشت عجیبی در انتطارمه خخخ
خدا نکشتت 😂😂😂منم همینجوریم پیش خودمون بمونه همینه که به خودم رو نمیدم و از خودم خجالت میکشم وگرنه منم بچم دوسالش که شد اقدام میکردم😂😂😂😂
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
باور کن همیشه خونه هایی ک دختر مخصوصا دوتا دارن بهم محبت و انرژی مثبت میدن...علاوه بر اون گفتم دو ت ...
ممنون عزیزم لطف دارین الان دوتاشونم رفتن تو اتاقشون خوابیدن منو شوهرم هم تو اتاق خودمونیم 🤗😁دخترام یکیش دوازده سالشه یکیش هفت سال اصلا کاری به کار من ندارن خودشون درس میخونن با هم مسابقه میدن ببینن کی تموم میشه اول بعد هم با خاله بازی و کتاب خوندن و کارتن دیدن خودشونو مشغول میکنن
چه حوصله ای داری من ازبچه داری متنفرم صدای گریه نوزاد میشنوم تمام بدنم میلرزه دوتا بچه دارم شوهرم وبچه هام کلافه ام کردن میگنن ما نی نی میخایم ولی عمرا دیگه بچه بیارم