2777
2789
عنوان

نوزاد

66 بازدید | 4 پست

بچه ها من ۸ بسته پوشک پمپرز که تو هر کدوم ۲۲ است برای بچه گرفتم سایز ۱ ، دو تا سوال داشتم یکی اینکه روی این پوشک نوشته ۲ تا ۵ کیلو یعنی تا چند وقتگیش استفاده میتونم بکنم و اینکه بزرگتر شد برای سایر ۲ کدوم مارک پوشک بگیرم خوبه که حساسیت هم نده؟

از الان هشت بسته گرفتی شاید حساسیت داد میخوای چیکار کنی . سایز یک رو من تا چهارکیلویی بزور بستم بعدش سایز دو تا شش کیلویی الان سایز سه میبندم بچم هفت و نیم کیلوهه سه ماهشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
از الان هشت بسته گرفتی شاید حساسیت داد میخوای چیکار کنی . سایز یک رو من تا چهارکیلویی بزور بستم بعدش ...

مامانم گرفت برای سیسمونیش ، گفت پمپرزه خوبه ، شما الان چه پوشکی استفاده میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز یک تا نزدیک دوماهگی

زیاد نخر ممکن حساسیت داشته باشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
از الان هشت بسته گرفتی شاید حساسیت داد میخوای چیکار کنی . سایز یک رو من تا چهارکیلویی بزور بستم بعدش ...

کاشالله تولد چندکیلو بود شیر خودت میدی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧