2777
2789

من دیشب داشتم گوشی میخریدم شیاومی نوت 8 رو با هانر سی 8.... هواوی بهتره از شیاومی بود الان دارم ازش استفاده میکنم راضیم... دوربینش از شیاومی قوی تره

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم شیاومی گرفته خیلی راضیه

مامانم چند ساله داره یکبارم خراب نشده

خیلی بهتر از هواویه

شوهرم اطلاعاتش تو این زمینه بالاس گوشی اپل،سامسونگ داشته ولی اینبار شیاومی گرفت 

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من دیشب داشتم گوشی میخریدم شیاومی نوت 8 رو با هانر سی 8.... هواوی بهتره از شیاومی بود الان دارم ازش ...

هواوی هانر خیلی خوبه

ولی بقیه مدل های هواوی قابل مقایسه نیست با شیاومی

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
شوهرم شیاومی گرفته خیلی راضیه مامانم چند ساله داره یکبارم خراب نشده خیلی بهتر از هواویه شوهرم اطل ...

شوهر منم فروشگاه موبایل داره ولی گفت هواوی شیاومی رو رد کرده از همه نظر

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
نمایندگی داره تو ایران؟

نمیدونم

شوهرم اینترنتی گوشیشو خرید

هواوی هانر خیلی خوبه ولی بقیه مدل های هواوی قابل مقایسه نیست با شیاومی

بله موافقم.... دیشب دوتاش دستم گرفتم و جزئیاتشونو باهم سنجیدن در کل هانر بهتر بود 

من شیائومی دارم راضیم 

می مکس 5

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
شوهر منم فروشگاه موبایل داره ولی گفت هواوی شیاومی رو رد کرده از همه نظر

منکه خودم اطلاعاتی تو این زمینه ندارم

شوهرم همیشه گوشیهای پرچم دار رو میگیره

و میدونم الان شیاومی تو بورسه

خودم هواوی داشتم ولی سامسونگ رو ترجیح دادم هواوی زیاد هنگ میکرد مخصوصا واسه بازی