شوهرم اطلاعاتش تو این زمینه بالاس گوشی اپل،سامسونگ داشته ولی اینبار شیاومی گرفت
اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من دیشب داشتم گوشی میخریدم شیاومی نوت 8 رو با هانر سی 8.... هواوی بهتره از شیاومی بود الان دارم ازش ...
هواوی هانر خیلی خوبه
ولی بقیه مدل های هواوی قابل مقایسه نیست با شیاومی
اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
شوهر منم فروشگاه موبایل داره ولی گفت هواوی شیاومی رو رد کرده از همه نظر
منکه خودم اطلاعاتی تو این زمینه ندارم
شوهرم همیشه گوشیهای پرچم دار رو میگیره
و میدونم الان شیاومی تو بورسه
خودم هواوی داشتم ولی سامسونگ رو ترجیح دادم هواوی زیاد هنگ میکرد مخصوصا واسه بازی