2777
2789
بستگی به دلیل و شدت قهرشون داره😕ولی معمولا یهویی روبرو کردن جواب میده.یا پادرمیونی ی بزرگتر

داییم تو جمع اومد گف روبوسی کنین ولی جفتشون مغرورن 

خدایا خودت میدونی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش شوهرت بگو داداشم ازت تعریف کرده پیش داداشت بگو شوهرم دوست داره باهات آشتی کنه تا دلشون نرم بشه بعد تو یه مجلس رو به روشون کن

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       
اول دلیلشو بگو ، اینکه کی مقصره مهمه، مقصره باید راضی بشه بیاد پیش قدم بشه

داداشم مقصره یکمی زور میگه هنوز تو عقد هس چندباری ب شوهرم بی احترامی کرده حتی برا زایمانم نیومد پیشم شوهرمم کلا گف قطع رابطه حق نداری دامادیش بری

خدایا خودت میدونی....
اینجوری پس سخته ممکنه کینه گرفته باشن از هم مادرت اینا نمیتونن آشتی بدن؟

مامان و بابام طفلیا اگه پیش قدم شن شوهرم دیگه خونه اونا هم نمیره

خدایا خودت میدونی....
پیش شوهرت بگو داداشم ازت تعریف کرده پیش داداشت بگو شوهرم دوست داره باهات آشتی کنه تا دلشون نرم بشه ب ...

تو تمام مجلسا هستن باهم اما حرف نمیزنن 

خدایا خودت میدونی....
نه اونا نه،تو خودت واجبتری ،باید اول شما دوتا آشتی کنید که بتونی اونا رو هم آشتی بدی

خب من باردار بودم هم ب من فحش داد هم باشوهرم گلاویز شد حالم اونشب بد شد اصلا دلم خیلی شکست اما الان دلم پر میکشه براش بخاطر شوهرم پیش نمیرم اخه

خدایا خودت میدونی....
سر چی  ...یه تولدی پیزی هر دو رو دعوت کنید مجبور میشن

اتفاقا دو هفته دیگه تولد پسرمه گفتم دعوتشون کنم شوهرم خیلی عصبی شد گف دیگه حرفشو نزن

خدایا خودت میدونی....
خب من باردار بودم هم ب من فحش داد هم باشوهرم گلاویز شد حالم اونشب بد شد اصلا دلم خیلی شکست اما الان ...

اشکالی نداره گلم ،اون که غریبه نیست داداشته ،ما شوهرامون که غریبه ن و فحش میدن وبعضی وقتا دست بلند میکنن رومون میبخشیم ،ولی برادرمون که پاره ی تنمونه زورمون میات ببخشیم 

اشکالی نداره گلم ،اون که غریبه نیست داداشته ،ما شوهرامون که غریبه ن و فحش میدن وبعضی وقتا دست بلند م ...

میگم ک بخاطر شوهرم اخه اگه با داداشم اشتی کنم میگه تو منو ادم حساب نکردی همین الان میرم خونه مامانم داداشم باشه کلی تیکه میندازه شوهرم ک من حساب نیستم و فلان

خدایا خودت میدونی....