2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن که کلا دردش خیلیی طول بکشه ۱۰ ساعته بعدش یادت میره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خواهر بی حست میکنن

بچه خودش میپره بیرون

خیالت راحت

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

من چی بگم که یه هفته دیگه بیشتر نمونده😁

منکه میگم زود بیاد و تموم شه ،تا ازین ترس خلاص شم...نهااااااایتش یه روز درد میکشیم دیگه ...انشالله هممون زایمان خیلی راحتی داشته باشیم 

عزیزم سوره انشقاق و  دعای نادعلی و معراج زیاد بخون ،من شنیدم زایمانو سریع و راحت میکنه

استرس ک هس 

آکا خب به این فکر کن ک در هر صورت باید درد بکشی 

و بچه باید بیاد بیرون 

چندین هزار سال خانمها زاییدن پس ما هم میتونیم کار شاخی نی 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
من از جفتشم میترسم 😔

سزارین هیچ ترسی نداره. میخوابی روتخت ده دقیقه بعد بچتو میارن نشونت میدن بدون ذره ای درد

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792