2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه کیست هموراژیک تو تخمدان چپم داشتم. با دوبار اقدام حامله شدم. اگه یه تخمدان دیگت سالم باشه مهم ...

سلام عزیزم آخه میدونی من پیش ماما که رفتم گفت باید حتما درمان بشه دوتا آمپول پروژسترون داد بهم تا پریود بشم الان ۵روزه ولی هنوز که نشدم وبعد اونم ال دی داده ومتفورمین که بخورم برا کیستم میخوام که باردار بشم کیست منم سمت چپم و۳۶میلی متریه مال شما چطور بود

چرا عزیزم حامله نمیخواستی بشی

نه اولا کلا بچه نمیخواستم تا پنج سال به شوهرم اطمینان کردم متاسفانه بعد سه ماه از عروسی حامله شدم الانم پسرم  ۲۰ماهشه وحشتناک شلوغ و یه دنده و لجبازه خستم خیللللللللللللی خیللللللللللللی خیللللللللللللی خیللللللللللللی زیاااااااد 😔😔😔

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
نه اولا کلا بچه نمیخواستم تا پنج سال به شوهرم اطمینان کردم متاسفانه بعد سه ماه از عروسی حامله شدم ال ...

ناشکری نکن خواهر بعضیا آرزوشو به دل میکشن فقط صبر کن وتوکل

2790
2778
2791
2779
2792