2777
2789
عنوان

کهیر مزمن

1551 بازدید | 25 پست

سلام بچها ۷ساله کهیر شدید میزنم خیلی دکتر و طب سنتی رفتم اما خوب نشدم کسی اینجوری بوده خوب شده باشه لطفا راهنماییم کنید.افسرده شدم بخدا خیلی هزینه کردم

انزیم های کبدتو بررسی کن

برو پیش فوق تخصص گوارش یاکبد

احتمالا حساسیت داری

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انزیم های کبدتو بررسی کن برو پیش فوق تخصص گوارش یاکبد احتمالا حساسیت داری

منم حساسیت دارم بار اخری که ازمایش دادم متخصص گوارش گفت یکی از انزیمای کبدت بالاس! ولی دیگه پیگیر نشدم. یعنی ممکنه حساسیت ربطی به انزیم کبد داشته باشه؟

منم حساسیت دارم بار اخری که ازمایش دادم متخصص گوارش گفت یکی از انزیمای کبدت بالاس! ولی دیگه پیگیر نش ...

هاقطعا

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
میشه بیشتر توضیح بدی؟

نمیدونم دقیق

ولی گرمی باعث کهیرمیشه

مسمویت دارویی یاحساسیت ب داروهاخم میشه

ب کبد فشارمیاد کهیرمیزنه بیرون

سلام عزیزم میشه بگی چه داروهایی برا پاکسازی کبد استفاده کردی؟ کدوم شهرید؟ من اراکم. اتفاقا پزشک طب سنتی ۵ماه رفتم دارو استفاده کردم ولی بدترم شدم ولش کردم

من سر حساسیت به یه دارویی کهیرمیزدم. که طب سنتی کبدمو پاکسازی کرد خوب شدم

عزیزم کدوم شهری؟ داروهات چی بوده؟ اخه منم ۵ماه رفتم دکتر طب سنتی کلی هزینه کردم هیچ بهبودی ندیدم و ولش کردم

چک اپ هم خیلی انجام دادن انزیم کبدی نرمال بوده 

لاغری

اسهال داری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم کدوم شهری؟ داروهات چی بوده؟ اخه منم ۵ماه رفتم دکتر طب سنتی کلی هزینه کردم هیچ بهبودی ندیدم و و ...

من کهیر میزدم. فوق تخصص گوارش برام تشخیص سلیاک داد.

بعد از رعایت رژیم بدون گلوتن دیگه کهیر نزدم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من کهیر میزدم. فوق تخصص گوارش برام تشخیص سلیاک داد. بعد از رعایت رژیم بدون گلوتن دیگه کهیر نزدم

نه خیلی لاغر نیستم توپر هستم. ۷ساله هسته شدم هرچی دکتر میرم سر درنمیاره. چند مدت کهیر میزدی؟ کدوم شهری؟