2777
2789
عنوان

کهیر مزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 25 پست
عزیزم کدوم شهری؟ داروهات چی بوده؟ اخه منم ۵ماه رفتم دکتر طب سنتی کلی هزینه کردم هیچ بهبودی ندیدم و و ...

پودر مائ الجبن افتیمونی با چندتا داروی ملین و.... گنبدم عزیزم. 

عزیزم کدوم شهری؟ داروهات چی بوده؟ اخه منم ۵ماه رفتم دکتر طب سنتی کلی هزینه کردم هیچ بهبودی ندیدم و و ...

منم دکترپوست و عمومی رفتم خوب نشدم. بااین یه هفته ای خوب شدم. پودرو ناشته بایکم خاکشیر تو آب ولرم میریزی دو تاسه قاشق. میخوری. دوساعتم هیچی نمیخوری... من اینجوری پاکسازی کردم کبدمو. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دکترپوست و عمومی رفتم خوب نشدم. بااین یه هفته ای خوب شدم. پودرو ناشته بایکم خاکشیر تو آب ولرم می ...

ع

عزیزم اتفاقا منم اینو خوردم که خیلیم بد مزه بود خوردم اینو ولی نمیدونم چرا خوب نشدم شربت فلوسم خوردم ناشتا هروز خاکشیر بارهنگ میخورم با لیموترش داخلش میچکونم 

ع عزیزم اتفاقا منم اینو خوردم که خیلیم بد مزه بود خوردم اینو ولی نمیدونم چرا خوب نشدم شربت فلوسم خو ...

خوشمزست که. من دوست داشتم. یکم داغ بخوری پودرشم سه قاشق تو لیوان آب خوری بریزی خوشمزه میشه.. من که بااین درمان خوب شدم

خوشمزست که. من دوست داشتم. یکم داغ بخوری پودرشم سه قاشق تو لیوان آب خوری بریزی خوشمزه میشه.. من که ب ...

خوشبحالت... من روز ب روز دارم بدتر میشم.. بابا و مامانمم بیچاره ها خیلی عذاب میکشن با دیدن بیماری من هی میگن ببینم چی خوردی دوباره اینجوری شدی میگم بخدا هیچی نخوردم باورشون نمیشه 

خوشبحالت... من روز ب روز دارم بدتر میشم.. بابا و مامانمم بیچاره ها خیلی عذاب میکشن با دیدن بیماری من ...

مال من حساسیت به دارو بود. خیلی سختههههه. تاولای چرکی میزد دستم. منو دکتر مینامحبی خوب کرد. از پیج اینستاش فک کنم بتونی ویزیت شی. انشاالله سریعتر خوب شی گلم

سلام عزیزم میشه بگی چه داروهایی برا پاکسازی کبد استفاده کردی؟ کدوم شهرید؟ من اراکم. اتفاقا پزشک طب س ...

عزیزم میشه بگی کهیرت خوب شد؟؟من الان بیست روزه کهیر میزنم تا دارو و قطع میکنم برمیگردن

عزیزم میشه بگی کهیرت خوب شد؟؟من الان بیست روزه کهیر میزنم تا دارو و قطع میکنم برمیگردن

سلام نه بشدت درگیرم داروی کورتون قوی میخورم نمیدونم چکار کنم کاش میمردم

من شنیدم دکتر اسکوییی خیلیارو خوب کرده  فوق تخصص الرژی حتی کسایی که بستری مشدن هم خوب شدن باها ...

اخه نمیتونم تهران بیام من انواع داروهای حساسیت رو خوردم و نتیجه نگرفتم 

سلام عزیزم میشه بگی چه داروهایی برا پاکسازی کبد استفاده کردی؟ کدوم شهرید؟ من اراکم. اتفاقا پزشک طب س ...

سلام عزیزم چکار کردی شما خوب شدی ؟منم مثل شمام خسته شدم 

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟