2777
2789
عنوان

تیرگی بدن و...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11676 بازدید | 103 پست
بهش بگو اصلا فیلمو گیف و عکس نبینه دعواش کن باهاش قهر کن خیلیی بده  براهمین میگن که فیلم نبینی ...

چشم خانمی حتما بهش تذکر میدم واقعا همین فیلما توقعشونو زیاد میکنه 😅

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین🙏

از خودت تعریف کن.لباس جذاب بپوش بگو وای چه زن خوش اندامی گیرت اومده

اینارو میگم چون نگرانی و الا تو اولین رابطه با زن، مرد تو فضاست! شهوت یچیز جدا از ظاهره

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم خانمی حتما بهش تذکر میدم واقعا همین فیلما توقعشونو زیاد میکنه 😅

مال منم چندین ساله نگاه میکنه اصلا هم دعوا کردنای من تاثییری نداشت منم مشکل تورو دارم اما اصلا براش مهم نیست یه بار خودم گفتم گفت ا مگه چطوریه دوستان درست میگن زیاد متوجه نمیشن

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

اگر شوهرتو به سمت چشم پاکی ببری،هیچ وقت توزندگی دچارمشکل اینجوری نمیشی

خدا زن رو برای مرد جذاب آفریده..بوشو.بدنشو لطافتشو همه چیشو

این که الان میشنوی بعضی مردا ایرادگیر جدی میشن شک نکن چشمشون آلوده فیلم بد و آنچنانی شده.تازه اونام ایراداشون بعد چندسال شروع میشه تو اولین رابطه با زن،هرچی باشه خواستنی و جذابه

تو یدست بزن اونجاش همه چی حله.خخ

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن
از خودت تعریف کن.لباس جذاب بپوش بگو وای چه زن خوش اندامی گیرت اومده اینارو میگم چون نگرانی و الا تو ...

خدا کنه اینم زیادی ش ه وت ی شه به چیزای دیگه دقت نکنه 

اگر شوهرتو به سمت چشم پاکی ببری،هیچ وقت توزندگی دچارمشکل اینجوری نمیشی خدا زن رو برای مرد جذاب آفری ...

ببخشید عزیزم اخراشو نفهمیدم چیو بزنم حله ؟

مال منم چندین ساله نگاه میکنه اصلا هم دعوا کردنای من تاثییری نداشت منم مشکل تورو دارم اما اصلا براش ...

اره من به نامزدم میگم ،میگه من اینم اخلاقم اینطوریه 😑

اون بو که اون خانم میگن خوبه بخاطر ارسنیکه که طبق نظرات علمی کل دنیا باعث سرطان میشه و سمیه وزارت ...

جدی؟ من فکر میکردم بخاطر گوگرده

قدیمیا که همیشه استفاده میکردن

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
ممنون عزیزم 😙 فقط میترسم یدفعه بگه چرا تیره اس من همین حرف شمارو بزنم کافیه ؟😥یا دلیلی بیارم براش ...

بگو همه همینطورین . میرن لیزر میکنن پول بده برم لیزر کنم منم ! 

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
به روم اورد چی ؟چیکار کنم ؟چی بگم ؟ 😢😔

مطمئن باش من قبل عروسیم انقد خجالت میکشیدم که نمیذاشتم بهم دست بزنه .. بعد الان انقد پشیمونم که چرا نمیذاشتم😢😢

یعنی قشنگ شوهرم اون موقع ها بهم میگفت تموم حس و حالش به الانه یعنی قبل عروسیمون ولی من خجالت میکشیدم ولی الان اصلا براش مهم نیست جذابیت تو رابطه مهم تر از سیاهی بدنه

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
مطمئن باش من قبل عروسیم انقد خجالت میکشیدم که نمیذاشتم بهم دست بزنه .. بعد الان انقد پشیمونم که چرا ...

شما هم از تیرگی بدنتون خجالت میکشیدید ؟ همسرتون به روتون نیاورد ؟

شما هم از تیرگی بدنتون خجالت میکشیدید ؟ همسرتون به روتون نیاورد ؟

اره زیاااااااد خجالت میکشیدم 

نه اصلا حتی یکبارم نگفت درصورتیکه برای خودش نسبت به بدنش اصلا تیره نیست

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
اره زیاااااااد خجالت میکشیدم  نه اصلا حتی یکبارم نگفت درصورتیکه برای خودش نسبت به بدنش اصلا تی ...

خداروشکر ،خداکنه برخورد نامزد منم مثل همسرتون باشه