2777
2789
عنوان

تیرگی بدن و...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11668 بازدید | 103 پست
به روم اورد چی ؟چیکار کنم ؟چی بگم ؟ 😢😔

ببین دخترخوب بزار یچیزی بگم.مرد که شهوتی بشه اصلا و ابدا به رنگ اونجادقت نمیکنه.شما نگرانیت برا اینه۰که فکرکردی زن قراره باهات رابطه برقرار کنه!

دور از جون شوهرتو و همه مردا بنظرم دقیقا اون لحظه مردا شبیه گاو گرسنن که بخوای ازشون بپرسی یونجه سبزش روشن بود یا تیره! 

اگر احیانا بعد صدسال چیزی گفت فقط بگو من خیلی سک.سی ام.دلت بخواد! و قطعا باور میکنه.

اما از همین اول زندگی عکس و فیلمو اینارو تعطیل کن که اگر چشمش آلوده باشه زندگی تلخ میشه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا😐 شوهره من ازاین غلطابکنه جررررش میدم😐😐

درمقابلش خیلی ضعیفم دوسش دارم گیف فرستادنی فقط استیکر خجالت میفرستم نمیتونم چیزی بگم ،چندروز پیش هم بهش گفتم خارجیا تو س ک س  با ما خیلی فرق دارن از هر لحاظاونم گفت معلومه که فرق دارن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین🙏

بستگی به نامزدت داره.بعضی مردا انقد فیلما و عکسای ناجور دیدن تصورشون از بدن زن یه چیز ایده ال و سفید و یه دسته.ولی بازم به مرور زمان براشون عادی میشه.منم قبل رابطم نگران بودم فک میکردم همیشه باید بدون مو و سفید باشه.ولی الان بعد چندسال انقد عادیه که گاهی بدون شیو رابطه داریم.مهم عملکردت تو رابطس

عزیزم همه همینن. نانزدتو توجیح کن

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

اصولا زن جذاب برا مرد زن شهوتیه.ولی اشتباهی که اکثر ما داریم رو ظاهر کارکردنه.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
درمقابلش خیلی ضعیفم دوسش دارم گیف فرستادنی فقط استیکر خجالت میفرستم نمیتونم چیزی بگم ،چندروز پیش هم ...

بهش بگو اصلا فیلمو گیف و عکس نبینه دعواش کن باهاش قهر کن خیلیی بده 

براهمین میگن که فیلم نبینین چون توقع زوجین ازهم زیادمیشه  شوهره منم اول عینه نامزد توبود حالا من سینه هام کوچیک بود اذییت میشدم اونم همش کلیک کرده بود به فیلمایی که زنه سینه هاش گنده بود تااینکه دعواش کردم الان درست شده به همینم قانع اس

اطلاعات اشتباه به هم ندیم الان واسه مردا مهمه کی میگه مهم نیست اگه همسرتون نمیگه حتما دوستتون داره اگه سفید که حالا نه ولی هم رنگ پوست خودت باشه مطمئن باش بیشتر لذت میبره ... حتی شما خودت اگه قسمت تناسلی همسرت سیاه و زشت باشه نمیگی با خودت ک چرا سیاهه انقدر؟؟؟ شما هم برو لیزر کن عزیزم دلیل اصلی سیاه تر بودن بیکینی حتی بعد از شیو کردن ریشه های مو زائد اون ناحیه هست لیزر کنی خیلی کم میشه از تیغ و ژیلت هم استفاده نکن من خودم همیشه کرم میزدم الانم لیزر کردم پوست بیکینی و زیربغلم رنگش هیچ فرقی با بقیه بدنم نداره و هم رنگه😌🙏

ببین دخترخوب بزار یچیزی بگم.مرد که شهوتی بشه اصلا و ابدا به رنگ اونجادقت نمیکنه.شما نگرانیت برا اینه ...

ممنون عزیزم 😙

فقط میترسم یدفعه بگه چرا تیره اس من همین حرف شمارو بزنم کافیه ؟😥یا دلیلی بیارم براش ؟

اطلاعات اشتباه به هم ندیم الان واسه مردا مهمه کی میگه مهم نیست اگه همسرتون نمیگه حتما دوستتون داره ا ...

دقیقا مردای این دوره زمونه براشون خیلی مهمه ،برای من فرقی نداره  اون  قسمتای بدنش چه رنگی باشه چون خیلی دوسش دارم به ویژگیهای مثبتش فکر میکنم 

ممنون عزیزم 😙 فقط میترسم یدفعه بگه چرا تیره اس من همین حرف شمارو بزنم کافیه ؟😥یا دلیلی بیارم براش ...

بگو براهمه سیاه ترازپوستشونه.وای من استخرمیرم همه میگن چقد جذابی.خدایی چقد دعاکردی من گیرت بیام؟