2777
2789
عنوان

تیرگی بدن و...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11668 بازدید | 103 پست

نه اینک مال خود اقایون رنگ ابرای اسمونیه

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

خانوما نوره برای دختر مجرد ضرر داره واسه ب کا رتش؟ 

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تیغ و  ژیلت نزن ک تیره نشه . افتاب بگیر خب اون ناحیه همش پوشیدس  

چجوری  آفتاب بگیره 😐

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

منم کلی خجالت میکشیدم الان به این نتیجه رسیدم اصلا براشون مهم نیست و واقعا هم مهم نیست براشون

یعنی به من دوران قبل ازدواجم میگفتن باورم نمیشد 

کافیه امتحان کنی 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
 ن چه ربطی داره 

چه میدونم یه عده میگن آهک داره و از بین میبرتش !! 

یعنی چی چجوری افتاب بگیره تا حالا افتاب نگرفتی؟ 

آخه واسه تیرگی اونجا چجوری آفتاب بگیره

نه والا من آفتاب نگرفتم!!