2777
2789
عنوان

اگ ازدواج نکنیم چ اتفاقی میفته؟

1138 بازدید | 75 پست

اینقد ارامش دارم ک حیفم میاد با ازدواج خرابش کنم😀فرض کنین ی خانوم کارمند..با درامد خوب..ک میتونه خودش بره سفر..محدودیت نداره..حس مادرانش هم پایینه..چرا باید ازدواج کنه؟چرا خودشو بندازه تو چاه ؟مثلاشوهرکنی چی میشه خب😁شما متاهلا نظرتون چیه؟حاضرین برگردین ب دوران مجردی؟؟؟

هیچ اتفاقی نمی افته

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرت عالی هس ولی توایران فعلا مخصوصا جاهای کوچیک جانیوفتادا

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

من عاشق متاهلیم مجردی ودوس ندارم البته تاوقتش چراخوب بود ودوسش داشتم ولی بعدازمدتی ادم خسته میشه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

من خودم طرفدار مجردیم ولی دیگه نهایتش تا 40 ادم بگرده و خوش باشه!بعدش همه درگیر کار و زندگی و بچه و نوه هستن زحمتاشون رو میندازن رو دوش اونی که خانواده نداره!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید