2777
2789

مادرشوهرم خیلی آدم باسیاست و دورویی هست و خیلی بلاها سرم اورد و کلا ادم معروفی هست به سیاست و طعنه وکنایه و دورو بودنش و .... که اگه بخوام ازش بگم خیلی طولانی میشه . تصمیم گرفتم مثل خودش با پنبه سر ببرم و باسیاست دستش رو جلو پدرشوهرم و شوهرم رو کنم و ضایعش کنم و مثل قبلا ک هیچی نمیگفتم و فکرمیکرد نمیفهمم و بیشتر سواستفاده میکرد. یه کار دیگه کرده میخوام راهنمایی کنید ک کاری ک میخوام بکنم بنظرتون خوبه یانه.

هرسال رب انار میگیره و امسال هم دوسه ماه قبل رب گرفته و چندروز پیش دوتا شیشه 300 سی سی داده به شوهرم برام اورده گفته خونمون نمیاد(یه ماهه بخاطر یه مشکلی برام پیش اومده نمیتونم برم خونشون) سهمش رو ببر. حالا ک باز کردم دیدم رب های پارسالش که اضاف اومده بوده رو داده آورده واسه من خودشون دیگه رب های پارسال رو نمیخورن و رب های امسال رو میخورن و اونا دیگه نمیخواسته داده اورده واسه من و خودشو مادرشوهر خوبه هم جلوه داده . میخوام جلو شوهرم و پدرشوهرم پای سفره بگم مامان جون امسال هم دونوع رب گرفتید مثل پارسال؟میدونم نگرفته و وقتی گفت نه بگم چون اون رب ها ک زحمت کشیدید واسه من دادید سفت و پررنگ و باتفاله بود اینا رقیق و کمرنگ وبدون تفاله هست گفتم شاید مثل پارسال دونوع رب گرفتید. اینجوری هم میفهمه خنگ نیستم و میفهمم ومثل قبل نیستم ک به روخودم نیارم و فکرکنه نمیفهمم و اونم خودشو همش خوبه جلوه بده وهم به روش میارم ضایع میشه هم پدرشوهر وشوهرم بفهمن که رب های پارسال رو که نمیخواسته داده واسه من و چندبار ک اینجور دستش رو رو کنم میفهمن چقدر باسیاست ودورو هست 

ب نظرم  ارزش نداره  آدم  هر موضوعی رو  ب روی خودش بیاره !

ولی بازم هر طور صلاح می دونید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شایدم‌بگه آره دو نوع گرفتم😹

پ بگو این رب ها چقدر خوشمزن رب هایی ک‌واسه ما دادید چرا انقدر متفاوته طعمش؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه موفق باشید 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مهمونش کن رباشو بزار سرسفره تا ببینن بعد بگو اینا مثه ربا امسال نیستن.بگو ربا حرامه ربا پارسال و نده😁😁😁😂😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

اگه با سياست باشه تا تو بياي اينهمه رو بگي، اون قضيه رو يه جور ديگه مطرح ميكنه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

مث مادرشوهر منه ،بعد شوهرم میگه وای ببین مامانم چه مهربونه چقد بهمون میرسه ،حالا بش بگم چیزای مونده رو که دیه نمیخواد میده به ما،به شوهرم بر میخوره..

آره بگو حتما ،البته یه جوری که خدای نکرده بین خودتو شوهرت بحث بوجود نیاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اگه بهت بگم به روش نیار گوش میدی ؟؟بزار فک کنه تو نمیفهمی

فقط بعدا سر فرصت ب بین میگم سر فرصت به شوهرت بگو عزیزم مامانت امسال کم رب درست کرده میگه چطو؟؟بگو اخه بیچاره رب پارسالو بهم داده. فک کنم دیگه نداشته روش هم نمیشده نده بهم مال پارسال رو بهم داده که هوامو داشته باشه همین کافیه که شوهرت بفهمه اما عجله نکن به موقع بگو

زمین گرده 

یا حضرت عباس.

مخم هنگ کرد . 

توبیکاری به این چیزای مسخره اهمیت میدی. بریزش دور و اصلا حرف نزن . اون می خواد  دعوا درست کنه ، تو که از سیاست حرف می زنی ، اصلا به روش نیار .واقعا خودتو سرگرم کاری کنی . به ضلع جنوب شرقی ت هم نباشه کارهای این خانوم. ول کن

مرد خیلی خوبشم رو  مادر حساسه و این که اگه مادر خودمونم از پارسال بهمون یه چی بده ش‌وهرمون بکه چرا از پارساله بهمون برمیخوره میگیم وظیفش که نیست پس مواظب حرف زدنمون باشیم به موقع بگیم

زمین گرده