مادرشوهرم خیلی آدم باسیاست و دورویی هست و خیلی بلاها سرم اورد و کلا ادم معروفی هست به سیاست و طعنه وکنایه و دورو بودنش و .... که اگه بخوام ازش بگم خیلی طولانی میشه . تصمیم گرفتم مثل خودش با پنبه سر ببرم و باسیاست دستش رو جلو پدرشوهرم و شوهرم رو کنم و ضایعش کنم و مثل قبلا ک هیچی نمیگفتم و فکرمیکرد نمیفهمم و بیشتر سواستفاده میکرد. یه کار دیگه کرده میخوام راهنمایی کنید ک کاری ک میخوام بکنم بنظرتون خوبه یانه.
هرسال رب انار میگیره و امسال هم دوسه ماه قبل رب گرفته و چندروز پیش دوتا شیشه 300 سی سی داده به شوهرم برام اورده گفته خونمون نمیاد(یه ماهه بخاطر یه مشکلی برام پیش اومده نمیتونم برم خونشون) سهمش رو ببر. حالا ک باز کردم دیدم رب های پارسالش که اضاف اومده بوده رو داده آورده واسه من خودشون دیگه رب های پارسال رو نمیخورن و رب های امسال رو میخورن و اونا دیگه نمیخواسته داده اورده واسه من و خودشو مادرشوهر خوبه هم جلوه داده . میخوام جلو شوهرم و پدرشوهرم پای سفره بگم مامان جون امسال هم دونوع رب گرفتید مثل پارسال؟میدونم نگرفته و وقتی گفت نه بگم چون اون رب ها ک زحمت کشیدید واسه من دادید سفت و پررنگ و باتفاله بود اینا رقیق و کمرنگ وبدون تفاله هست گفتم شاید مثل پارسال دونوع رب گرفتید. اینجوری هم میفهمه خنگ نیستم و میفهمم ومثل قبل نیستم ک به روخودم نیارم و فکرکنه نمیفهمم و اونم خودشو همش خوبه جلوه بده وهم به روش میارم ضایع میشه هم پدرشوهر وشوهرم بفهمن که رب های پارسال رو که نمیخواسته داده واسه من و چندبار ک اینجور دستش رو رو کنم میفهمن چقدر باسیاست ودورو هست