2821
2789
مثل منی که...من خودم زنگ میزدم اوایل .بعد مامانمم عادت کرد سه روز یبار میزنگه.دوروز بعدش میزنگم.دوبا ...

کینه گرفتم ازشون اصلا ... دلم نمیخاد ببینمشون هر وقتم میبینمشون به نحوی با حرفاشون آزارم میدن ولی من واقن دوسشون دارم بغض میکنم از کاراشون میگم ببین من تو چ فازیم اینا تو چ فازین

کینه گرفتم ازشون اصلا ... دلم نمیخاد ببینمشون هر وقتم میبینمشون به نحوی با حرفاشون آزارم میدن ولی من ...

دقیقا منم همینجوری عین خودتم.هروقت برم سه چهارروز میمونم فقط میخوام زود برگردم خونم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امروز کلی گریه کردم حالا شوهرم میگه  واسشون مهم نیس

نکنیا اینکارو ۲روز دیگه خدایی نکرده چیزی بشه شوهرت میکوبه تو سرت هر چی باشن پشتو پناهتن

“زندگی من آن چیزیست که برایش می جنگم” ️  

تو زنگ بزن ما ۴تا خواهریم هرروز صبح مامانم زنگ میزنه جواب ندیم نگرانمون میشه😊مادرشوهرمم یه روز درمیون زنگ میزنه ببشتر وقتها جوابشو نمیدم 😛 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
2824
2823
2791
2779
2792