2777
2789
@mamiyasnajoon       برای شفای ایشون دعا کنید، قبلی یه کاربر دیگه هستن❤ @sood ...

مرسی مهربون 😍😍

حاجتت روا انشالله🙏🙏🙏

کاربری قدیمی ام نمیدونم چرا ترکیدم 😐😐برای جور شدن جهیزیم یه صلوات میفرستین مرسی😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@afrudit   شفای خودش @سکوت1998   شفای خودش و پدرش و برادرش @saba68   شفای خ ...

ممنون عزیز دلم از اینکه منو صدا زدی

ممنون اس جون دعام کن هم خودم هم پدرم هم برادرم شفای بیماری

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
الهی خیلی زود مادر یه فرزند سالم و صالح بشی @مامانبزرگپانیذ   تسکین معجزه وار درد مفاصلش ...

الهی خیر ببینی⁦❤️⁩🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@mamiyasnajoon       برای شفای ایشون دعا کنید، قبلی یه کاربر دیگه هستن❤ @sood ...

وااااای عزیزدلم ممنون از مهربونیت ممنون از اینکه یادم کردید از خدا میخام به هرچی میخواید و آرزو دارید برسید⁦🤲⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اگر منو هم یادت موند بی زحمت دعا کن..اسمم بهاره است

حاجت روا بشی

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
@نیلوفرر74   رسیدن به عشقش @ردمنا    

سلام عزیزم ممنون به یادم بودی. حاجتروا انشاالله

استارتر عزیز زیارت قبول. ممنون که به یاد خانمهای اینجا هستی. پیش حضرت معصومه  ای برا عاقبت بخیری، آرامش، سلامتی و خوشبختیم دعا کنید.

حاجتروا انشاالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنونم مهربونم😍 استارتر منم دعا کن، منم دعات میکنم خدا اجرت بده برای دوستامم دعاکن @فرانک20 &n ...

ممنون عزیزم ان شالله خودتم حاجت روا بشی الهی آمین❤❤❤❤❤

استارتر التماس دعا 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
@shamim67   براش شفاش @ویهانمهر   شفای خواهرش @mamanyasnajon   شفای خودش ...

ای جانمممممممم❤️ فرشته منی 😍 یک دنیا ممنون عزیز خوش قلبممممم 

امیدوارم بحق سوز دل حضرت زینب معجزه وار به زیباترین نحو ممکن حاجتروا و دلشاد بشی عزیز دلم😘

استارتر جان یک دنیاااا ممنون واسه کار خیرت

امیدوارم حاجتروا و دلشاد بشی مهربونم❤️

خدایا شکرت❤️
خیلی ممنونم واقعا بیادمی😢😢😢😢 خدا همیشه بیادت و یارت باشه

از @mamiyeroham   تشکر کنید ایشون گفتن شما کاربر متولد مهرماه خیلی ملتمسه

الهی به حق حضرت معصومه مشکلت حل بشه انقد مهرت بیفته به دل همسرت که خودش برای برگردوندنت ازت خواهش کنه، الهی امین🙏❤

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐