2777
2789
فدای قلب مهربونت عزیزم منم بعداز نمازم دعایت کردم

خیلی ممنونم منم دعات کردم😍 موقع افطار دعام نکردی؟😭

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
الهی خیلی زود مادر یه فرزند سالم و صالح بشی @مامانبزرگپانیذ   تسکین معجزه وار درد مفاصلش ...

انشالا حاجت رواشی. این خوبیها تورو زودتر به حاجتت میرسونه ممنونم از لطفت دوستم منم دعا میکنم زود زود به خواسته ی دلت برسی انشالا

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا @باشکوه     @رهگذرپاییزی     @hellosummer    

😍 ممنون عزیزم😘

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
چرا عزیزم توسل خوندم دعات کردم نزدیک افطار بود انشاالله اگر مجردی خوشبخت روزگار بشی  

منم نزدیک اذان به نیت شما و دوستان زیارت عاشورا خوندم😍 خیلی ممنونم حاجت روا باشی الهی

از @mamiyeroham     تشکر کنید ایشون گفتن شما کاربر متولد مهرماه خیلی ملتمسه الهی ب ...

الهی امین خدا از دهنت بشنوه خواهر جان

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
الهی امین خدا از دهنت بشنوه خواهر جان

الهی امین🙏

التماس دعا @باشکوه     @رهگذرپاییزی     @hellosummer    

مرسی آبجی نازم 😘😘🙏🌹الهی بحرمت حضرت معصومه همیشه حاجترواودلشادباشی.الهی آمین🙏🌹

استارترعزیززیارتتون قبول باشه.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

سلام زیارتت قبول

سلامم رو به حضرت معصومه(ع)برسون 

بگو مارو هم بطلبه قربونش برم

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
برای این دوستان هم لطفا دعا کن شفا برادر زاده ایشون @فرنیا1397 @hellosummer     @با ...

مرسی آبجی نازم🙏🤗😘😘الهی بحرمت حضرت معصومه بزودی زووودحاجترواودلشادبشی.الهی آمین🙏💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@باشکوه   🌹🌹🌹

قربون آبجی نازم💖😘😘الهی بحرمت حضرت معصومه به تمام خواستهای دل مهربونت برسی.الهی آمین🙏🌹💖😘😘

@یاااالله   ازدواجش و روسفید شدنش و حاجت های قلبیش @dnh   شفای فرزندش @عقده_ای_تون ...

باورکن آبجی مهربونم خدابخاطراین همه محبتت که دعاوآرزوی بچه هابرات مهمه وبرای اجابتشون یادشون میکنی بعالیترین شکل حاجتروات میکنه.خوش به سعادتت بابت قلب مهربونت ودل پاکت.الهی خیردنیاوآخرت روببینی.الهی آمین🌹🙏😘😘🌹🥰🤗🤗خداروشکربابت وجودت

باورکن آبجی مهربونم خدابخاطراین همه محبتت که دعاوآرزوی بچه هابرات مهمه وبرای اجابتشون یادشون میکنی ب ...

😍😍😍 فدای حرفای قشنگت بشم در خوبی به پای شما که نمیرسیم، الهی هممون حاجت روا بشیم، به خصوص استارتر عزیز🙏 الهی امین

😍😍😍 فدای حرفای قشنگت بشم در خوبی به پای شما که نمیرسیم، الهی هممون حاجت روا بشیم، به خصوص استارتر ...

الهی آمین🌹🙏بزرگواری بادل مهربونت درموردم نظرمیدی عزیزترینم😘😘😘💝💝💝💝