2777
2789
@nazaninehreza   برای شفا و حاجتش @الیباجی   شفای همسرش و حاجتش @بهارنارنج5   ...

عزیز دلمیییی ممنونم گلم انشالله ب زودی تاپیک حاجت رواییتو ببینم قربونت برم 💖💖

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین🌹🙏بزرگواری بادل مهربونت درموردم نظرمیدی عزیزترینم😘😘😘💝💝💝💝

😍😍😍 

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
الهی خیلی زود مادر یه فرزند سالم و صالح بشی @مامانبزرگپانیذ   تسکین معجزه وار درد مفاصلش ...

من لایق این همه محبت شماها نیستم خیلی شرمنده همه تون هستم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
@مامانبزرگپانیذ   لطفا برای بهتر شدن درد دست مامان جونم دعا میکنید؟🌹🌹🌹

شرمنده محبت تون هستم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من لایق این همه محبت شماها نیستم خیلی شرمنده همه تون هستم 

این چه حرفیه مامان جووون؟ بیشتر از اینا به گردن ما حق دارید

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
این چه حرفیه مامان جووون؟ بیشتر از اینا به گردن ما حق دارید

خیلی عزیزمی انشالله خوشت باشه 

@mamiyasnajoon       برای شفای ایشون دعا کنید، قبلی یه کاربر دیگه هستن❤ @sood ...

ممنونم که بفکرم هستین😢گریم گرفت ازینهمه مهربانی.ان شاءلله با دعای دل پاکتون سلامتیم بدست بیارم و ان شاءلله که هرجه از خدا میخواین بهتون بده

ممنونم که بفکرم هستین😢گریم گرفت ازینهمه مهربانی.ان شاءلله با دعای دل پاکتون سلامتیم بدست بیارم و ان ...

البته که به دست میارید به امید خدا😍 قدرت خداوند بلند مرتبه در حاجت روایی بندگانش در کمتر از چشم به هم زدنی هست🙏  خداوند رو به دو اسم مبارکش(الله و رحمان) قسم میدم، همه بیماران به ویژه شما عزیزانی که میشناسم رو شفا بده و همه ملتمسین دعا رو حاجت روا به خیر کنه، الهی امین🙏

ممنونم مهربونم😍 استارتر منم دعا کن، منم دعات میکنم خدا اجرت بده برای دوستامم دعاکن @فرانک20 &n ...

فداتشم گلم ک ب یادم بودی💝

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
@afrudit   شفای خودش @سکوت1998   شفای خودش و پدرش و برادرش @saba68   شفای خ ...

ممنون عزیزم که همه جا یادم میکنی امیدوارم بهترین روزها نصیبت بشه و همیشه لبخند رو لبت باشه 😘

استارتر عزیز زیارتت قبول باشه عزیزم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
@nazaninehreza   برای شفا و حاجتش @الیباجی   شفای همسرش و حاجتش @بهارنارنج5   ...

سلام شبتون بخیر و زیارتتون قبول و حاجتتون روا 😊😊

هر چند دیر اومدم ولی اومدم از شما دوستان سپاسگزاری کنم از اینکه لطف کردی مرا یاد کردی 😘😘

و برام دعا کردی 😍😍

از پنجم نت نداشتم الان اومدم دیدم

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم