2777
2789

بعد شوهرم قطع کرد گفتم این هممونه اینم عکساش خلاصه آخر ماجرا بعد از یک هفته این شد که شوهرم گفت این آمار شوهرشو میخواسته هروقت که می خواسته زنگ می زده اینم بهش می گفته شوهر من میگفت اگه باور نمی کنی برو خونه بابات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون روز اول انقدر با هم خوب شدیم که نگو

ولی تعجب کردم خونشون یه جای دیگه بود شاید با ماشین نیم ساعت راه بود از اونجا میومد اینجا ازش پرسیدم گفت پیش ما کلاس زبان اینجوری نداره

بعد  عکسای شوهرمونو به هم نشون دادیم اسم شوهر مو پرسید

شب من به شوهرم گفتم با یکی دوست شدم تا در خونه ما رو با ماشین رسونده گفت خیلی خوبه بلخره تو با یکی دوست شدی

من دل سرد شدم باهاش به زور دباره من و سوار ماشین کرد گفت می برمت هر چی گفتم نمیام به زور سوارم کرد وسط راه گفت میریم خونه ما شب هم به شوهرت بگو بیا من🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

بهش گفتم اگه ادامه بیدی خودمو میندازم پایین آخه من بدون اجازه گرفتن از شوهرم نباید برم جایی یا اصلا اون اجازه نمی ده خلاصه بهش گفتم من نمیام ما همو نمی شناسم حلا چند وقت بعد