2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالم و پرسید بهش گفتم شماره از کجا اوردی گفت از کانال واتساب کلاس زبان شب که شد به شوهرم همه چی گفتم گفت چرا ضایع بازی در اوردی بهم زنگ می ردی من بهت می گفتم برو من تعجب کردم بهش گفتم می رفتم بهم نمی گفتی چرا رفتی گفت نه آخه منم شو هرسو می شناسم گفتم من الان دارم بهت می گم اون روز که نمی دونستی کیه خلاصه دیگه ادامه ندادیم

جلسه بعد که رفتم دیگه سوار ماشینش نشدم و با هاش سرد رفتار کردم دفعه بعد دوباره اومد به زور سوارم کرد گفت جلسه بعد جلسه آخره به شوهرت بگو میای اونجا دیگه نه نیار گفتم باشه  حالا من چه کار کردم

جلسه آخر نرفتم شوهرم یه ساعت بعداز تعطیلی کلاس که من نرفته بودم زنگ زد حال احوال کرد گفت چی شد امتحان داد گفتم نرفتیم گفت چرا گفتم مهم نبود این که هیچی یاد نگرفت بهش گفتم خوب یادت بود زنگ بزنی برای امتحان گفت من همیشه به فکر شمام

من اینستا ندارم از تو گوشی مامانم اسم زن رو زدم دیدم اینستا اومد عکس دخترانش بود ولی باز نبود خلاصه کانال واتساب و که پاک کردم شماره زن رو دیگه نداشتم ولی همیشه ته قلبم یه جوری بود چون شوهرم هر وقت خرید داشتیم از اون شهرکی که اونا بود خرید می کرد هر چی به شوهرم می گفتم میگفت شهرک ما که چیزی نداره راست می که ولی از طرف سر کارش می گرفت چه اشکالی داشت

بعد شوهرم قطع کرد گفتم این هممونه اینم عکساش خلاصه آخر ماجرا بعد از یک هفته این شد که شوهرم گفت این ...

به زنه پیلم بده اگه یبار دیگه مزاحم شوهرم بشی آبروتو میبرم.اگه دیدی شوهرت اومد دعوا بدون بهش گفته و باهم رابطه دارن بعد شوهرتو تهدید کن ابروشوتومحل کار وپیش فامیل میبری.اصلا شاید اون شوهرش نیس الکی جلوتو وانمود کردن

چند وقت پیش شب شوهرم زود خوابید من تا بچه هارو بخوابانم دیدم صدای پیام گوشی شوهرم میاد 

گوشی شوهرم یه کاری کرده پیام رو صفحه گوشی معلوم نمیشه بهش یه بار گفتم گفت به روز رسانی کردم اینجوری شده چند ساله خلاصه شب ها من گوشی می زنم تو شارژ دیدم رو صفحه پیام اینستا اومده دیدم همون صفحه اینستا بود که گفتم زده بود خوبی عزیزم

منم بهش گفتم خوبی چه کار می کنی اونم جواب می داد قربون صدقه می رفت گفت فردا اسم شوهرش گفت دخترش و می بره تو بیا  قلبم داشت وایمیستاد گفتم ساعت چند گفت ۸ نوشتم چی می خوای گفت بغل اسم شوهر من می نوشت بعد اسم خودمو نوشتم گفتم با این چه کار کنم نوشت الان برو پیشش شوهرمو بیدار کردم

بهش گفتم می دونستم که با یکی دیدی گفتم پاشد آنقدر من و زد که نگو میگفت چرا رفتم سر گوشیش می گفتم نگاه کن تو با زن مردمی اینم بزن زیرش پاکش کن دیگه برای من ثابت شد