2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 51 پست
نه داروی خاصی مصرف نمیکنم

پس ان شالله بارداری

صبح زود ناشتا چک کن

اگه باردار باشی فردا صبح پررنگ تر شده

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

چه مارکی و چه مدلی استفاده کردی

من مارک روژان بود فکر کنم صورتی پر رنگ بودش خودشم باید یک قطره ادرار میریختی روی نقطه sample  از اون ارزونا که دیجی کالا ۶ تاشو میده ۱۰ تومن😂😂 ولی یکی دیگه مدادی بود مدیکور فک کنم ۱۲ تومن گرفتم اون هاله نشون داد اونم ۱۰ دقیقه بعدش.یادم رفت بندازمش صب رفتم دیدم خیلی غلیظ شده بود

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کیت تخمک گذاری تا چند روز مثبت میشه؟ یعنی تا چند روز دوخط میشه؟  ازین کیتای قطره چکانی

دو خط از کمرنگ میره به پررنگی.معمولا سه الی چهار روز دو خط هست ولی یک روز خطش پررنگ تره

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
منم شنیدم این خودکاری ها خیلی قابل اعتمادن

اره فکر کنم درسته چیزی که شنیدی.من نمیدونستم همینطوری گرفتم.بزار عکساشو بزارم برات

ولی تو ا ن مدادیه بخدا روز موعدم زدما.یعنی باور نکروم گفتم حتما اشتباهه.و دو روز بعدش اون ارزونا رو گرفتم.تا ۳ روز مدددددام هر چی زدم خط دوم نبود

برای منم تقریبا همینجوری شده ما بعد چند ساعت کل بیبی چکام بعدا هم اینطوری نشدن

پس مطمئن باش بارداری چون دقیقا منم اینطور که میگی بودم اصلا سابقه هاله یا بعداز چند ساعت رنگی شدن اینا اصلا نداشتم