2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 51 پست
بلاخره موفق شدم البته از این یکم پر رنگ تره تو عکس خیلی واضح نیوفتاده

عزیزم این قشنگ خط دومش واضحه مال انقدر واضح نبود.مبارکتون باشه انشاااااااالله این برات بمونه عزیزم توام دعا کن مال منم بمونه.خیلی شکم درد میگیرم وقتی فرضا غذا میپذم یا پیاده روی میکنم خیلی نارلحتم الانم دیر اومدم چون درد گرفت شکمم خیلی میترسم

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این قشنگ خط دومش واضحه مال انقدر واضح نبود.مبارکتون باشه انشاااااااالله این برات بمونه عزیزم ت ...

مرسی عزیزم دعا کن واقعی باشه به خودتم استرس نده استراحت کن و خیلی مراقب خودت باش فقط اروم بعضی وقتا راه برو که زیاد هم بخوابی برات ضرر داره اصلا کار نکن تو خونه 

مرسی عزیزم دعا کن واقعی باشه به خودتم استرس نده استراحت کن و خیلی مراقب خودت باش فقط اروم بعضی وقتا ...

خیلی ممنونم.جدی نباید کار کنم؟تا چه مدت اینطوره؟

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
تا سه ماه اول اگرم کار میکنی خیلی سبک زیاد به خودت فشار نیار

باشه خیلی ممنون.شمام به نظرم  فردا با یه مدیکور دوباره تست و تکرار کن یا اگه استرس نمیگیری یه دفعه برو آزمایش بده.تا هیالت راحت بشه