2777
2789
عنوان

عفونت

290 بازدید | 18 پست

بچه ها دیشب ی تاپیک زدم برای عفونت های زنانه و درمان های طبیعی که ی تعداد قبول نداشتن و ی تعدادم راه های دیگه رو گفتن که جواب گرفتن.اگر کسی مشکل داشت و خواست از این راها استفاده.

1) الان فصل انار هست پوست انار رو بشورین و جوش بدین عصارشو با اب ولرم قاطی کنین و داخلش بشینید.

2) مخلوط بابونه،گل پنیرک،گلسرخ بصورت جوشانده خورده بشه.میشه اونم مثل پوست انار بعد از دم کردن توی تشت ریخت و با اب ولرم قاطی کرد و توش نشست.

3) سیر رو داخل واژن گذاشت هرشب.

4) آبنبات قیچی بر ساده رو از روز اول قاعدگی داخل روغن کرچک بندازین و روز 5 ام پریودی اونو داخل واژن بزارین( اگر عفونت شدید بود 10 شب اگرنه تا 3 شب) یعنی خودتون متوجه میشین تاچه زمانی چون از ترشحات مشخصه.فقط نوار رو حتما بزارین.

5) عنبرنسا معروف رو دود کنین.

من مورد 1-3-4 رو کاملا مطمئنم و جواب داده 

حتی سیر به مرور زمان فیبروم هم درمان میکنه.

از طرفی رازیانه بصورت دم کرده روزی چندبار کیست های تخمدان رو از بین میبره و حتی اگر کیست هم ندارین بخورین باعث میشه سلامت باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال من فقط خارش بیرون واژن دارم اما ترشح ندارم عفونته؟؟

اون احتمال زیاد قارچ هست.بعضی از قارچ ها نزدیک پریودی میان و بعد از پریود محو میشن ولی از بابوبه و پنیرک استفاده کن.سیر هم هرشب بزار واقعا عالیه

حتی اگر هم مشکلی ندارین در ماه سه شب سیر بزارین دیگه به مشکل نمیخورین.دیشب ی تعداد میگفتن پول بده برو دکتر ولی واقعا بحث پولش نیست بحث این هست که نتیجه بگیری و من خودم داروهای طبیعی رو به شیمیایی ترجیح میدم.

خودم اختلال خواب داشتم و از داروهای گیاهی لستفاده کردم و واقعا خوب بود 

اخه من مجردم

ببخشید عزیزم.اون دوستمون درست گفت.قرص میترونیندازول بگیر هر 8 ساعت بخور.فلوکونازولم خوبه.

ولی اگرم خواستی ی بار نمک ی بار سرکه ی بار جوش شیرین رو توی تشت بریز با اب ولرم و برای 20 دقیقه توش بشین

ببخشید عزیزم.اون دوستمون درست گفت.قرص میترونیندازول بگیر هر 8 ساعت بخور.فلوکونازولم خوبه. ولی اگرم ...

فدات عزیزم متاسفانه به متردنیدازول حساسیت دارم بدنم کهیر میزنه 

از هر کدوم جدا بشینم یا همرو باهم بریزم؟؟

لایک ندوس😡👊